Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Het is Mister Spex's verjaardag! U krijgt van ons -25 % korting op alle glazen¹

Prada heren zonnebrillen bij Mister Spex

De Prada heren zonnebrillen behoren tot de stijlvolle collectie van het Prada merk. De design heeft een ruime variatie, van casual tot zakelijk tot modern. Het Prada merk staat bekend om de verfijnde afwerking van de producten en de gegarandeerde luxe look. Dat is ook terug te zien in de brillen die behoren tot de catagorie Prada heren zonnebrillen. Deze collectie richt zich tot de mannen die van stoer houden maar ook die een waarde hechten aan luxe en dit graag met de buitenwereld willen delen.

Het kenmerkende aan de Prada heren zonnebrillen is de luxe die de brillen uitstralen. De verfijnde afwerking van de bril loopt tot in de pootjes en de afwerking van het glas in de montuur. De draagcomfort van de bril is gegarandeerd voor de gehele duur dat deze gedragen wordt. De brillencollectie van Prada biedt een uitgebreide keuze in verschillende patronen en kleuren maar ook in stijlen. De collectie is ideaal voor iedereen die modebewust is en zelfverzekerd over wil komen. De monturen uit de collectie zijn voornamelijk donker van kleur voor een stoere look. Natuurlijk zijn er ook monturen beschikbaar met meer kleur en stijlvolle afwerkingen.

Mister Spex kan u helpen bij het kiezen van de juiste bril. De keuze die u maakt zal misschien niet meteen de juiste zijn. Daarom biedt Mister Spex u de mogelijkheid om, gedurende tien dagen, vier monturen geheel kosteloos uit te proberen. Dit helpt u om uiteindelijk de definitieve keuze te kunnen maken.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.