Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Het is Mister Spex's verjaardag! U krijgt van ons -25 % korting op alle glazen¹

Versace Heren zonnebrillen bij Mister Spex

Versace staat al decennia voor stijl, goede smaak en Italiaanse verfijning. De ontwerpers van dit toonaangevende modehuis hebben een reputatie gevestigd op ieder vlak van de mode. Niet in de laatste plaats hebben Versace Heren zonnebrillen een naam hoog te houden. Wie de monturen bekijkt, begrijpt waarom. Hoe verschillend de verschillende modellen ook zijn, allemaal stralen ze schoonheid en klasse uit. Onze online opticien heeft een ruime keus aan zonnebrillen van Versace.

Versace roept een associatie op met zomeravonden in de straten van Milaan waar mannen in strak gesneden pakken indruk maken op Italiaanse schonen in stijlvolle jurken. De Versace Heren zonnebrillen doen recht aan dit beeld, maar misstaan ook niet op zonnige dagen in de Hollandse polder. De ontwerpen stralen smaak en stijl uit in iedere situatie en op iedere plek. De goed doordachte ontwerpen garanderen dat de monturen altijd prettig zitten en goed passen bij alle type gezichten.

Mister Spex biedt alle voordelen van een online opticien, gecombineerd met de luxe van een ouderwetse winkel. U kunt namelijk zonder enige kosten vier brillen thuis op uw gemak bekijken en het model kiezen dat voldoet aan uw wensen. Daarbij heeft u de bril altijd snel in huis dankzij de service van DHL. Als u voor 14:00 uur bestelt, worden de monturen dezelfde dag nog verzonden. Ondertussen kunt u de status van uw bestelling online volgen. Dat is de service van Mister Spex!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.