We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Vogue sunglasses

Categorie

 • Gebruikte filter

 • Merk VOGUE Eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

 • Smal
 • Medium
 • Groot
 • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

VOGUE Eyewear Zonnebrillen

(95)

VOGUE Eyewear zonnebrillen, volg de laatste trends

De VOGUE Eyewear zonnebrillen zijn stuk voor stuk pareltjes die ontworpen zijn volgens de laatste trends op modegebied. Vervaardigd uit kunststof of metaal, randloos, met een halve of een volle rand en voorzien van intense kleuren bent u met VOGUE zonnebrillen altijd zeker van eyewear die u flatteert. Dat er geen detail is dat de designers ontgaat, merkt u wanneer u door de uitgebreide en gevarieerde collectie bladert op Mister Spex. Kies voor een zonnebril als accessoire bij uw outfit.

VOGUE Eyewear zonnebrillen in tal van felle kleuren

VOGUE speelt al lange tijd mee in de modewereld en durft gerust uit de band te springen wanneer het gaat om kleuren en vormen. VOGUE zonnebrillen zijn hier het perfecte voorbeeld van. Kleurrijke motieven, subtiele accenten en mooie details vormen de basis van iedere bril die door het label op de markt wordt gebracht. Omdat elke gezichtsvorm om een andere bril vraagt zijn er zowel brillen met een volle, een halve als randloze monturen te verkrijgen. De glazen zijn van optimale kwaliteit zodat ze uw ogen beschermen tegen elke zonnestraal. Een absolute blikvanger is de oversized VOGUE Eyewear zonnebril. Dit model bedekt meer dan slechts uw ogen en valt daarom meteen op. Zeker wanneer u hem in een felblauw, roze of rood koopt. In combinatie met een matching outfit toont u zich een ware modekenner.

Bladeren door de VOGUE Eyewear zonnebrillen

Wanneer u plant om door de collectie te bladeren, neemt u hier best voldoende tijd voor. De diversiteit is zo groot, dat u van de ene verbazing in de andere valt. Tientallen modellen zullen u kunnen bekoren door hun vorm, om nog maar te zwijgen van de vele kleurvarianten die mogelijk zijn. Wilt u weten wat echt bij u past? Dan gaat u ze toch uitproberen in de 3D tool die Mister Spex ter beschikking stelt. Hier schuift u elke bril die u geweldig vindt voor uw gezicht om te zien of het een combinatie is die werkt. Klein en ingetogen of groot en opvallend, aan u de keuze!

VOGUE Eyewear zonnebrillen kopen bij Mister Spex

Uw VOGUE Eyewear zonnebrillen bij Mister Spex kopen, is een goed idee om meer dan één reden:

 • Gratis verzending, gratis retour
 • Veilige betaalopties in een versleutelde omgeving
 • Mogelijkheid om brillen uit te proberen in de 3D tool
 • Ruime keuze in merken (Ray-Ban, VOGUE, Ralph Lauren, BOSS...)
 • Glazen op sterkte indien gewenst, ook voor zonnebrillen

Bent u al een tijdje op zoek naar een hippe VOGUE zonnebril, dan mag u zeker niet verzuimen om door het assortiment van Mister Spex te bladeren. Selecteer de criteria waaraan uw bril moet voldoen en laat u verleiden door de schitterende modellen van het prestigieuze label.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.