Nog maar heel even: blauwlichtfilter gratis¹
Ontdek nu
hackett london

Hackett London is a man's best friend. Van jong tot oud, van voet tot toet: mannen hullen zich graag volledig in Hackett London. De stijl van het merk is klassiek Brits en kwaliteit staat altijd voorop. Of het nu gaat om een zakelijk event, een uitje met het gezin of een sportieve activiteit, Hackett voorziet mannen van een passende look.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Hackett London

(89)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 89

Hackett London brillen bij Mister Spex

Het merk Hackett ademt de Britse signatuur van een 'perfect gentleman'. De eerste winkel opende in 1979 en verkocht tweedehands kleding die voor de verkoop eerst gewassen en hersteld werd. De naam Hackett (erfenis) slaat hierop terug. Hackett London brillen maken onderdeel uit van het alomvattende label dat zich volledig richt op de lifestyle van de Britse man. Omdat er naast de originele kledingzaak meerdere winkels werden geopend die andere diensten en producten van Hackett leverde (barbiers, sportkleding, accessoires) werd in London het betreffende kruispunt al snel 'Hackett Cross' genoemd. Hackett London brillen zijn inmiddels, onder meer via de online opticien, wereldwijd verkrijgbaar.

In de sportwereld voor de welgestelde Engelsman is Hackett een veel voorkomende sponsor. Denk hierbij aan polo, paardensport, motorrijden, rugby en sinds 2005 ook de GT1. De klassieke en authentieke stijl is tot in de details doorgevoerd en dat zie je dan ook terug in de Hackett London brillen. Het merk richt zich op de upper class van de samenleving en kan zowel casual als formeel worden gedragen. Alle ontwerpen hebben een duidelijk Brits signatuur en sluiten naadloos aan op de garderobe van de moderne man. Niet voor niets is Pierce Brosnan sinds 2013 hét toonbeeld van dit label.

Bij Mister Spex kunt u zichzelf deze Britse look eenvoudig aanmeten. Door gebruik te maken van virtual fitting op deze site ziet u direct welke bril er bij u past. Bovendien kunt u het product binnen 30 werkdagen zonder kosten retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel