30% korting op alle brillenglazen¹
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Polaroid Heren brillen

(61)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 61

Polaroid Heren brillen bij Mister Spex

Polaroid is al jaren een bekende naam als het om brilmode gaat. Het bedrijf werd in 1937 opgericht door Edwin Land en weet hoogwaardige technologie te combineren met vakmanschap en moderne designs. De naam is bij velen bekend van de zonnebrillen, maar Polaroid maakt ook gewone brillen en fotocamera's. Bij Mister Spex vindt u een prachtige collectie Polaroid Heren brillen.

Ook bij de Polaroid Heren brillen profiteert u van de expertise van Polaroid. De glazen zijn bijvoorbeeld optimaal ontspiegeld waardoor een heldere lucht niet meteen heel fel aanvoelt. De modellen zijn er voor iedere gezichtsvorm, van een rond gezicht tot een meer vierkant gevormd gezicht.

De monturen van Polaroid zijn er in traditionele rustige kleuren en in trendy opvallende kleuren. Hetzelfde geldt voor de modellen. Houdt u van onopvallend en heel fijntjes, dan vindt u uw gepaste bril in de collectie Polaroid Heren brillen bij Mister Spex. Maar mag een bril juist meer accentueren of er wat meer uitspringen, dan vindt u vast ook een model dat bij u past.

Om te kijken welk type bril en welke kleur het beste bij uw gezicht passen kunt u bij uw online opticien uw bril passen met behulp van geavanceerde 3D technologie. Via de webcam laat u een foto van uw gezicht maken en kunt u meteen zien welke bril u het beste staat. En als u het nog niet helemaal zeker weet, kunt u ervoor kiezen om vier modellen tien dagen op zicht te nemen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel