Polaroid Zonnebrillen

Polaroid
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
254 Resultaten

Polaroid zonnebrillen: effectief en modieus

Functionaliteit en fashion: bij de Polaroid zonnebrillen komen deze twee eigenschappen prachtig bij elkaar. Doordat een Polaroid zonnebril weerkaatsend licht kan tegenhouden heeft hij een streepje voor op gewone zonnebrillen. Daarbij bezit hij alle eigenschappen die u van een goede zonnebril mag verwachten. Wilt u hier meer over ontdekken? Bezoek dan de riante collectie in de online shop van Mister Spex.

Polaroid zonnebrillen: een historisch merk met een innovatieve en trendy collectie

Wie de naam Polaroid hoort, denkt misschien aan de hippe instantcamera. Het is echter ook de merknaam van een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnebrillen. Polaroid Eyewear is namelijk de producent van de Polaroid zonnebrillen. Deze hebben een extra fijne eigenschap: ze kaatsen het licht van spiegelende oppervlakten terug. Zo heeft u tijdens een zonnige autorit over een nat wegdek toch goed zicht. Ook kunt u gerust over de zee turen, terwijl de volle zon erop schijnt. Overigens hebben de instantcamera en de zonnebrillen zeker een link met elkaar. Ze zijn namelijk beide uit het bedrijf Polaroid Corporation voortgevloeid. Tegenwoordig is de productie van de Polaroid zonnebrillen in handen van de Italiaanse Safilo Group. Maar de ervaring en vakkennis van Polaroid, die meer dan tachtig jaar oud zijn, zijn nog steeds aanwezig. De eerste zonnebril van Polaroid werd namelijk al in 1937 verkocht. Daarvoor had de oprichter van het merk, Edwin Land, sinds halverwege de jaren twintig succesvol onderzoek gedaan naar het polariseren van licht.

Voor iedere gelegenheid de juiste Polaroid zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen kunt u in allerlei soorten en maten bij Mister Spex online kopen. Bent u een sportief type dan kunt u kiezen voor een zonnebril met een sportief montuur. Of wilt u zo elegant mogelijk voor de dag komen? Het vlindermodel is ook aanwezig in het aanbod van Polaroid zonnebrillen. Verder bestaan de vormen van de brillen in het Polaroid-assortiment uit: rechthoekig, vierkant, rond, Aviator, enkel glas en de browline. Tevens is een volledig omrand montuur of een semi-randloos exemplaar mogelijk bij Polaroid. Daarbij zijn alle soorten brilmonturen beschikbaar voor dames en heren. Een Polaroid zonnebril is overigens ideaal voor sportieve activiteiten. Als zeiler, wielrenner of hardloper kunt u bij de combinatie van zon en nattigheid namelijk optimaal profiteren van het polariserende effect.

Een Polaroid zonnebril online kopen die u goed staat

Wanneer u op zoek gaat naar een Polaroid zonnebril dan kunt u zich qua modegevoel volop uitleven. Zo kunt u in de onlineshop van Mister Spex kiezen uit acht verschillende kleuren voor het montuur. Ook heeft Polaroid een kleurrijk aanbod als het gaat om brillenglazen. Er zijn wel dertien variaties; uw smaak zit er vast bij. Bovendien is er een rijk assortiment aan verschillende materialen voor zowel dames als heren. Aluminium, hout, titaan, leer en stof: het is maar een greep uit de beschikbare diversiteit. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, dan wilt u natuurlijk snel weten hoe de Polaroid zonnebril u staat. Mister Spex heeft daarvoor een handige tool. U kunt zonnebrillen en ook gewone brillen namelijk online passen via uw foto. Dat maakt het online kopen van Polaroid zonnebrillen wel zo makkelijk.

Ontdek de Polaroid zonnebrillen met glazen op sterkte

Wanneer uw ogen een afwijking hebben, dan kunt u toch genieten van de voordelen van een Polaroid zonnebril. Het merk heeft namelijk ook exemplaren met glazen op sterkte. Wanneer u niet weet hoeveel plus of min u nodig heeft, laat dan uw ogen gratis testen via Mister Spex. Wij werken namelijk samen met opticiens in alle regio's van Nederland. Hierdoor kunt u in uw buurt een gratis oogtest laten uitvoeren. Check voordat u een Polaroid zonnebril online gaat kopen de maat van het montuur van uw huidige bril. Zo kunt u direct zoeken op uw montuurbreedte en krijgt u een overzicht van Polaroid zonnebrillen in de juiste maat.

Mister Spex: uw onlineshop voor brillen en zonnebrillen van Polaroid

Bij Mister Spex bent u op het goede adres voor het online kopen van Polaroid zonnebrillen. Maar ook vindt u hier andere topmerken, zoals Ray Ban. Verder bieden wij u een uitstekende en betrouwbare service. Hier staan een aantal voordelen van Mister Spex op een rij:

  • Gratis bezorging van brillen en zonnebrillen vanaf 39 euro

  • Gratis advies van een deskundige helpdesk

  • Online aanbod met meer dan 3000 brillen

  • Glazen op sterkte bij zonnebrillen

  • 3D-technologie om vooraf online te passen

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel