Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Ray-Ban Heren brillen

(578)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 578

Ray-Ban heren brillen bij Mister Spex

De Ray-Ban heren brillen collectie focust zich vooral op de mannen die op zoek zijn naar een stoere en moderne bril. Het populaire merk Ray-Ban is een merk dat sinds 1937 op de markt is. Het merk hield zich voornamelijk bezig met het produceren van zonnebrillen waarbij de aviator zonnebril de eerste zonnebril was die onder de naam Ray-Ban op de markt kwam. De naam Ray-Ban komt van het woord Ray wat straal betekent en Ban wat staat voor bannen. Het bannen van stralen dus. Naast de zonnebrillen zijn er ook andere soorten kwaliteitsbrillen verschenen onder de naam Ray-Ban. De huidige collectie Ray-Ban brillen is nu te verkrijgen via de online opticien Mister Spex.

Kenmerkend voor de Ray-Ban heren brillen is dat deze variëren in stijl. De brillen zijn verkrijgbaar in variaties met een duidelijke montuur voor een casual look, maar ook in een montuur loze variatie die vooral geschikt is voor een zakelijke look. Alle brillen uit de collectie van Ray-Ban zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal zoals metaal en plastic. De pootjes van de brillen zijn voorzien van een stijlvol uiterlijk waarbij deze een geheel vormen met de rest van de montuur. Deze stijlvolle brillen zijn op alle outfits te dragen en geschikt voor alle heren, jong en oud.

Mister Spex helpt u bij het kiezen van de juiste bril uit het Ray-Ban heren brillen assortiment. Maak een keuze uit de brillen en probeer vier monturen gratis thuis uit gedurende tien dagen!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.