We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Miu Miu
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Materiaal
Prijs in EUR

Miu Miu brillen bij Mister Spex

Het van oorsprong Italiaanse Miu Miu is méér dan een merk, het is een levensstijl. Volgens oprichtster Miuccia Prada helpt mode ons om onze identiteit neer te zetten, om te zeggen: Dit is wie ik ben, dit is wat ik wil uitstralen. Miu Miu is daarmee bijzonder geliefd bij intelligente, jonge, zelfverzekerde urban vrouwen.

De brillen van Miu Miu sluiten naadloos aan bij de filosofie van het merk. Ze worden gekenmerkt door opvallende vormen en een elegante vintage look die niet zou hebben misstaan in het Hollywood van de jaren twintig en dertig. Ongeacht het model waar uw keuze opvalt, uw Miu Miu bril maakt uw outfit net dat beetje meer gedurfd, uitgesproken en stijlvol. Dankzij de vervaardiging uit acetaat, hebben de brillen bovendien een extreem goed draagcomfort.

Bij Mister Spex, de nummer 1 online opticien van Europa, heeft u de keuze tussen ruim 3.000 brillen van topdesigners als Miu Miu, Chloé, Ray-Ban en Persol. Met onze uitgebreide filterfunctie selecteert u snel en eenvoudig een bril die past bij uw gezichtsvorm en wensen. Uw vier favorieten past u vervolgens geheel kosteloos binnen tien dagen thuis.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.