We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Polo Ralph Lauren

Categorie

 • Gebruikte filter

 • Merk Polo Ralph Lauren
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

 • Smal
 • Medium
 • Groot
 • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Polo Ralph Lauren Brillen

(70)

Kies voor een eigentijdse look met Polo Ralph Lauren brillen

Zwarte brillen met een stijlvolle uitstraling, kleurrijke monturen met een edgy karakter of klassieke exemplaren die bij alles passen. Welk type bril u ook zoekt, in de Polo Ralph Lauren collectie van Mister Spex vindt u vast uw gading. Dit gerenommeerde merk is een grote speler binnen de modewereld en dat vertaalt zich ook in het gevarieerde en diverse aanbod brillen en zonnebrillen. Voor iedereen zit er vast en zeker een gepast montuur tussen.

Polo Ralph Lauren brillen met een uniek karakter

Net zoals uw outfit is uw bril een factor die bepalend is voor uw stijl en uitstraling. U kiest uw montuur dus wellicht heel bewust en weloverwogen. U kunt meerdere brillen in huis halen zodat u regelmatig kunt wisselen, maar de kans dat u uw bril vaak draagt, is bijzonder groot. De Polo Ralph Lauren brilmonturen die u online koopt bij Mister Spex zijn een toonbeeld van stijl en klasse. Het ruime aanbod is erop gericht verschillende types mensen te bekoren. In het assortiment vindt u zowel ingetogen brillen met een zwart of donker effen montuur en fijne lijnen als vrolijke brillen met felle kleuren. Naast gewone brillen vindt u ook zonnebrillen terug van dit gerenommeerde merk.

Hebt u een duidelijk beeld van de stijl die bij u past? Dan is het mogelijk om door de Polo Ralph Lauren brillen te bladeren aan de hand van enkele criteria. Zo kunt u kiezen om enkel bepaalde kleuren, vormen, materialen of types te zien. Ook kunt u aangeven hoe uw gezicht gevormd is en of u brillen voor heren of dames wilt zien.

Ontdek de 3D tool en pas Polo Ralph Lauren brillen naar hartenlust

Twijfelt u tussen meerdere brillen binnen de Polo Ralph Lauren collectie die u leuk vindt? Probeer ze dan virtueel uit via de online 3D tool. Hier schuift u verschillende monturen voor uw gezicht aan de hand van een webcam of foto. U weet dan direct of een brilmontuur bij uw gezicht past en u flatteert. Vanzelfsprekend zijn er nog tal van andere merken die u op deze manier kunt testen. U vindt heel wat voorbeelden van designers op Mister Spex terug.

Waarom koopt u uw Polo Ralph Lauren brillen bij Mister Spex?

U hebt tal van redenen om uw bril bij Mister Spex te kopen:

 • u kunt uw bril virtueel passen in de 3D tool
 • u betaalt geen verzendkosten of retourkosten
 • uw glazen kunnen op sterkte gemaakt worden
 • u hebt een ruime keuze aan brillen en zonnebrillen
 • u geniet een uitstekende service

Aarzel niet langer en duik in het aanbod Polo Ralph Lauren brilmonturen. U bespaart veel geld en bestelt eenvoudig vanachter uw computer.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.