Nieuw: De meest geliefde brillentrends voor deze herfst en winter! 
Ontdek nu!
Titanflex
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

TITANFLEX

(117)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 117

Titanflex brillen bij Mister Spex

Met de Titanflex brillen bij Mister Spex wordt een hele nieuwe dimensie toegevoegd aan het moderne brillenaanbod. Titanflex is een label van het Duitse Eschenbach Optik, dat met meer dan 100 jaar ervaring garant staat voor kwaliteit in zowel techniek als design. De Titanflex brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd van de meest moderne materialen die gevat zijn in onnavolgbare ontwerpen. Kwaliteit, comfort en trendy looks maken van de Titanflex brillen bij Mister Spex op alle fronten echte eyecatchers!

De Titanflex brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd met een bijzondere titaniumlegering die de monturen extra sterk maakt. Na vervorming kunnen de verschillende modellen weer eenvoudig in hun oorspronkelijke vorm worden teruggebracht. Deze perfecte technische ontwikkeling laat zien dat u hier te maken heeft met een merk dat vanaf de oprichting in 1913 groot is geworden met het produceren van brillen die, binnen het segment, technisch en uiterlijk op eenzame hoogte staan.

Mister Spex is de meest toonaangevende en populairste online opticien in Europa. U mag dan ook rekenen op uitmuntende service en een zeer klantvriendelijke dienstverlening. Online én thuis mag u diverse brillen uitproberen en u behoudt tot 30 dagen na aanschaf het recht om een door u aangeschafte bril gratis te retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel