Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

15 % korting voor zomerdagen met een gouden randje!¹ – Code: ENDLESS15
Titanflex
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

TITANFLEX Brillen

(52)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 52 van 52

Titanflex brillen bij Mister Spex

Met de Titanflex brillen bij Mister Spex wordt een hele nieuwe dimensie toegevoegd aan het moderne brillenaanbod. Titanflex is een label van het Duitse Eschenbach Optik, dat met meer dan 100 jaar ervaring garant staat voor kwaliteit in zowel techniek als design. De Titanflex brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd van de meest moderne materialen die gevat zijn in onnavolgbare ontwerpen. Kwaliteit, comfort en trendy looks maken van de Titanflex brillen bij Mister Spex op alle fronten echte eyecatchers!

De Titanflex brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd met een bijzondere titaniumlegering die de monturen extra sterk maakt. Na vervorming kunnen de verschillende modellen weer eenvoudig in hun oorspronkelijke vorm worden teruggebracht. Deze perfecte technische ontwikkeling laat zien dat u hier te maken heeft met een merk dat vanaf de oprichting in 1913 groot is geworden met het produceren van brillen die, binnen het segment, technisch en uiterlijk op eenzame hoogte staan.

Mister Spex is de meest toonaangevende en populairste online opticien in Europa. U mag dan ook rekenen op uitmuntende service en een zeer klantvriendelijke dienstverlening. Online én thuis mag u diverse brillen uitproberen en u behoudt tot 30 dagen na aanschaf het recht om een door u aangeschafte bril gratis te retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.