Ted Baker Brillen

Ted Baker
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
95 Resultaten

Ted Baker brillen bij Mister Spex

Ted Baker is een Brits modelabel met winkels in onder andere Glasgow, Manchester, Nottingham, Londen-Soho en Londen-Covent Garden. Brillen van Ted Baker hebben een klassieke, elegante uitstraling en zijn vrij van poespas. Net als Tom Ford en Tommy Hilfiger is het een luxe merk dat vaak wordt geassocieerd met zakelijke, formele settings. Bij Mister Spex heeft u de keuze tussen de meest geliefde Ted Baker modellen.

Bij Mister Spex treft u een exclusieve, kleinschalige Ted Baker collectie aan. De geselecteerde brillen hebben allemaal een elegant frame, dunne pootjes en een volledige rand. Het kleurgebruik is vrij neutraal en ingetogen. Er zijn weliswaar monturen beschikbaar met rode, roze of gouden tinten, maar over het algemeen betreffen het subtiele accenten. In het oog springende modestatements en oversized brilmonturen passen nu eenmaal niet bij Ted Baker. Niet bij Ted Baker, en niet bij de Britse cultuur.

Ted Baker brillen passen uitstekend bij een zakelijke, formele look, maar kunnen ook goed worden gecombineerd met casual vrijetijdskleding. Dankzij de klassieke vormgeving vullen ze outfits aan zonder ze te overschaduwen. Het aanschaffen van meerdere verschillende brillen is met een Ted Baker model dus niet nodig. Met een Ted Baker brilmontuur maakt u altijd een goede indruk, zowel in pak als in joggingpak.

Ted Baker brilmonturen zijn bij Mister Spex verkrijgbaar met multifocale glazen. Multifocale glazen zijn bijzonder geschikt voor mensen die zowel een leesbril hebben als bijziend of verziend zijn. Waar bifocale glazen een storende overgang hebben tussen de verschillende sterktes, lopen de sterktes bij multifocale glazen vloeiend in elkaar over. Het resultaat is een optimaal zicht en kijkcomfort.

Bij Mister Spex worden uw glazen perfect afgestemd op uw specifieke oogbehoeften. Heeft u vrij geringe correctiewaarden, dan volstaan onze standaard glazen die bij de prijs van onze brillen zijn inbegrepen. Standaard glazen zijn voorzien van uv-bescherming en een krasbestendige antireflectie laag. Heeft u hogere correctiewaarden, is een upgrade naar onze comfort of premium glazen mogelijk. Deze glazen zijn dunner dan de standaard glazen, waardoor u ook bij hoge sterktes profiteert van een bril met dunne glazen. Jampot glazen waren nog nooit trendy en zullen dat ook nooit worden.

Uw favoriete Ted Baker bril selecteert u met behulp van onze uitgebreide filters. U geeft aan naar welke vorm, welk type en welke maat uw voorkeur uitgaat; wij selecteren de brilmonturen die voldoen aan uw wensen. Omdat bestellen bij Mr Spex volledig online verloopt, duurt dit slechts enkele minuten. Ruim twee miljoen tevreden klanten gingen u voor.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel