Dit product wordt binnenkort uit de handel genomen.

Je hoeft de lenzen niet opnieuw te passen.

Switch nu naar het vervangende product

FreshLook Dimensions

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

De gekleurde FreshLook Dimensions contactlenzen geven u een andere look. De zachte maandlenzen zijn speciaal gemaakt voor lichte ogen. De lenzen zijn bij Mister Spex verkrijgbaar in drie kleurvarianten: Pacific Blue, Carribean Aqua en Sea Green. Ze zijn geschikt voor gebruik overdag en versterken de natuurlijke kleur van uw ogen.

FreshLook Dimensions geven een twist aan uw uiterlijk en zijn bovendien op verschillende sterktes te krijgen. Zichtafwijkingen van min 8 tot plus 6 kunnen met deze kleurlenzen van CIBA Vision worden gecorrigeerd. De irisring van de lenzen heeft een donkerder kleur dan het midden van de lenzen. Dit zorgt voor meer diepte. De gekleurde lenzen hebben een diameter van 14,5 en een watergehalte van 55%, wat goed is voor het draagcomfort en de frisheid van de FreshLook Dimensions. Door de lichtblauwe kleur van de lenzen zijn ze eenvoudig uit de verpakking te halen of van de grond te rapen als ze gevallen zijn.

Laat voor aanschaf van uw FreshLook Dimensions contactlenzen op sterkte bij Mister Spex uw ogen opmeten bij een opticien of optometrist. Als u geen oogcorrectie nodig heeft, kunt u de sterkte 0 uitproberen bij Europa's grootste online opticien. U profiteert van een lage prijs, gratis verzending, een traceerbare levering via DHL en een retourrecht van 30 dagen.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel