Jouw herfstkoopje - nu tot 25% korting claimen¹

Biomedics

(4)
Producten 1 tot 4 van 4

Biomedics contactlenzen bij Mister Spex

Biomedics contactlenzen bij Mister Spex worden geproduceerd door CooperVision, dat is ontstaan uit een fusie van verschillende toonaangevende fabrikanten. CooperVision verenigt daarmee de jarenlange expertise en ervaring van onder andere Aspect Vision en Ocular Sciences en produceert hoogwaardige en technisch innovatieve contactlenzen.

De Biomedics contactlenzen zijn echte topsellers. Dankzij het gebruik van het materiaal phosphorylcholin (PC) hebben ze een extreem hoog draagcomfort. Phosphorylcholin wordt door het lichaam waargenomen als een lichaamseigen stof. De ogen erkennen het daardoor als een natuurlijk hulpmiddel en zetten geen afweerreacties in gang. De ogen blijven daardoor vochtig en gezond, op zowel de korte als lange termijn. Draagt u Biomedics contactlenzen, dan vergeet u bijna dat u lenzen draagt.

De Biomedics contactlenzen bij Mister Spex zijn geschikt voor zowel ervaren lenzendragers als voor mensen die voor het eerst lenzen dragen. Ze zijn verkrijgbaar als dag- en maandlenzen en voor mensen die lijden aan astigmatisme. Bij astigmatisme is de vorm van het oog ovaal in plaats van rond, waardoor horizontale en verticale lijnen niet tegelijkertijd scherp waargenomen kunnen worden. Mensen die lijden aan astigmatisme nemen de werkelijkheid daardoor vertekend, onscherp en/of troebel waar. De torische Biomedics contactlenzen corrigeren daarvoor.

BioMedics 55 Evolution hebben een extra glad oppervlak, waardoor de kans op eiwitafzetting sterk wordt verminderd. Uw lenzen blijven daardoor de hele dag schoon en uw ogen profiteren van een constant scherp zicht. De BioMedics Toric lenzen hebben eveneens een extra glad oppervlak en zijn bijzonder geschikt voor mensen met astigmatisme. Zowel de BioMedics 55 Evolution als de BioMedics Toric lenzen zijn voorzien van ingebouwde uv-bescherming.

Mister Spex heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Mochten uw lenzen onverhoopt toch niet bevallen, dan stuurt u ze gewoon terug. Doet u dat binnen 30 dagen, dan krijgt u zonder problemen uw geld terug.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel