Summer Celebrations: 25% korting op alle zonnebrillen¹ - Code: SUN21
Nu shoppen
EOE

EOE | Duurzame elegantie

Het merk EOE ontstond 10 jaar geleden in het kleine dorpje Ammarnäs in Zweeds-Lapland. De frisse lucht en de met sneeuw bedekte bergen inspireerden Erik en Emilia Lindmark een duurzame brillencollectie te ontwerpen die de elegantie en het minimalisme van Scandinavisch design verbindt met de schoonheid van de ruige natuur van Zweeds-Lapland. De invloeden uit Noord-Zweden zijn terug te zien in de namen en kleuren van de brillen, evenals in de details en de materialen die recht uit de mooie, wilde natuur komen.

Waar duurzaamheid en design samenkomen

EOE is voorloper op het gebied van duurzame eyewear en produceert brillen zonder ftalaten: vloeistoffen die normaliter worden gebruikt bij de productie van brillen. EOE is uitgegroeid tot het meest duurzame brillenmerk van Scandinavië. De brillen zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Brillentrends Windsor Refresh
EOE
Brillentrends Windsor Refresh

De visie

De brillen worden ontworpen in Zweeds-Lapland en met de hand gemaakt in de Italiaanse Alpen. Het uiteindelijke doel is om alle items in Noord-Zweden te ontwerpen én te produceren. Tot dan staan de Alpen symbool voor de Zweedse bergen en werkt het EOE-hoofdkantoor er hard aan de productie nog milieuvriendelijker vorm te geven.

EOE

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

artikelen

(53)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 53 van 53

EOE bij Mister Spex

Het merk EOE is in de lente van 2010 ontstaan. Het was licht en het sneeuwde, en Erik en Emilia Lindmark waren met een sneeuwscooter onderweg in het dorpje Ammarnäs in Zweeds-Lapland. De frisse lucht en de met sneeuw bedekte bergen brachten ze op het idee een brillencollectie te ontwerpen die de eenvoudige elegantie van Scandinavisch design combineert met de ongerepte schoonheid van Zweeds-Lapland. De invloeden uit het Zweedse noorden zijn zowel in de namen als in de kleuren van de brillen terug te zien. Ook de details en de materialen zijn afkomstig uit de mooie, wilde natuur.

EOE is het eerste merk dat een collectie duurzame brillen heeft geproduceerd die geen van de ftalaten bevat die normaal gesproken worden gebruikt bij de vervaardiging van brillen. Vandaag de dag is EOE het nummer 1 duurzame brillenmerk in Scandinavië. Alle brillen worden duurzaam geproduceerd: Ze kunnen volledig worden gerecycled en zijn biologisch afbreekbaar.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenContact0800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel