OOGMETINGEN


Gratis bij aanschaf van een bril op sterktePartneropticien vinden en
oogmeting bestellen

Bepaaling van uw sterkteGlas aanbevelingCentrering van multifocale glazen

Een nieuwe bril in 5 eenvoudige stappen

Vind de dichtstbijzijnde partneropticien

Kies een partneropticien in uw buurt en bestel dan een oogmeting voucher. Deze zal direct worden verstuurd via e-mail. We raden ook aan om 4 monturen vrijblijvend thuis te passen.

Maak een afspraak

Om lange wachttijden te voorkomen, maak vooraf telefonisch een afspraak met de partneropticien. Als u contactlenzen draagt raden wij een draagpauze van 12 uur aan.

Neem de geprinte voucher en uw testmonturen mee naar uw afspraak. Onze partneropticien meet uw sterkte, centreert de glazen en geeft uw advies voor de juiste glazen. U ontvangt dan een brilpass met uw persoonlijke waarden.

Bestel uw nieuwe bril

Met het bijgevoegde retourformulier kunt u uw favoriete bril met de gemeten sterkte bestellen. Binnen 5-13 dagen sturen wij u de afgewerkte bril rechtstreeks naar huis. De kosten voor de oogmeting worden vergoed zodra u uw bril heeft besteld.

Laat de bril voor u aanpassen

Elke door ons met correctieglazen voorziene bril kunt u indien nodig bij één van onze partneropticien gratis laten aanpassen. De vouchercode staat op uw factuur.

FAQ

Hoe vaak moet ik mijn ogen laten controleren?

Wij raden aan uw sterkte op de 2 jaar te laten controleren. Als u eerder een verslechtering van uw gezichtsvermogen met bril vaststelt, adviseren wij om al eerder een opticien op te zoeken.

Welke tekenen van een verminderd gezichtsvermogen of onvoldoende correctie zijn er?

Omdat een verslechtering van het gezichtsvermoegen langzaam gebeurt, bemerken veel mensen het eerst wanneer anderen ze erop wijzen. Een bestaande bijziendheid toont zich vaak door samengeknepen ogen om op afstand scherp te kunnen zien. Verziende mensen daarentegen houden alledaagse dingen zoals boeken vaak verder wegvan het lichaam omdat ze nabij niet kunnen worden herkent.

Waar is de dichtstbijzijnde opticien?

Mister Spex werkt samen met verschillende partneropticiens. Om een opticien in uw omgeving te vinden, gebruik onze parteropticien vinder.

Wat kost een oogmeting?

Bij Mister Spex zijn de kosten 9,90€. Dit bedrag zal worden vergoed wanneer u aansluitend een bril of zonnebril op sterkte bij Mister Spex aanschaft. De oogmeting is dan gratis.

Worden mij de bijpassende glazen aanbevolen?

De Mister Spex partneropticien zal altijd een glasaanbeveling op basis van uw sterkte doen. Hij controlleert welke glaskwaliteit u het beste kunt kiezen om de dunste en lichste glazen te verkrijgen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel