Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
88 Resultaten

Adidas Originals bij Mister Spex

De Adidas Originals collectie is sportief, stoer en kleurrijk. Ze bestaat uit sportieve kleding en accessoires met een retro look en is uiteraard voorzien van het kenmerkende klaverblad logo. In de uitgebreide online store van Mister Spex, de grootste online opticien van Europa, treft u de coolste Adidas Original brillen en zonnebrillen van dit seizoen aan.

Het van oorsprong Duitse merk Adidas is in 1920 opgericht door de broers Adi en Rudolf Dassler en kent een turbulente geschiedenis. Toen Rudolf het bedrijf in 1949 verliet om Puma op te richten, brak een ware concurrentiestrijd los. De bekendste strijd draaide om Johan Cruijff. In de jaren zeventig was Adidas sponsor van het Nederlands elftal maar had Cruijff een contract met Puma. Adidas dreigde zich terug te trekken als sponsor als Cruijff zou voetballen op Puma’s, Puma dreigde het contract met Cruijff te verbreken als hij in een Adidas tenue zou spelen. Uiteindelijk was Cruijff de enige voetballer die een shirt met twee strepen droeg.

Het getouwtrek tussen de twee broers is nooit van invloed geweest op de successen van Adidas, dat van het begin af aan gestaag uitgroeide tot het meest geliefde sportmerk ter wereld. In de Mister Spex shop treft u de populairste brillen en zonnebrillen uit de Adidas Original collectie aan. Opvallend is de symbiose tussen stoere vormgeving en kleurrijk design. Waar de brede beugels en robuuste monturen de brillen en zonnebrillen een sportieve, outdoorsy look geven, voegen de vrolijke kleuren (onder andere blauw, roze, groen, oranje en geel) een speelse noot toe. En wie zegt dat verschillende kleuren niet gecombineerd mogen worden binnen één bril? Sommige Adidas Original modellen gaan voor de ‘regenboog’ look en verenigen de kleuren bauw, roze en geel.

Uw favoriete Adidas Original model bestelt u snel, eenvoudig en geheel online bij Mister Spex. U profiteert van scherpe prijzen, gratis verzending en retournering en een 30-daagse ‘niet goed, geld terug’ garantie. Bestelt u een bril, dan heeft u bovendien het recht vier brillen tien dagen lang thuis te passen. Uw favoriete model wordt vervolgens op maat verglaasd in ons atelier.

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel