Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
128 Resultaten

Hackett London bij Mister Spex

Hackett London is ontstaan in 1979 in Portobello Road in Londen, als winkel in tweedehands kwaliteitskleding. Het betrof traditionele Britse mannenmode en ondanks dat de verkoopcijfers niet meteen de lucht in schoten, verwierf Hackett als winkel in tweedehands kwaliteitskleding wel snel een bepaalde cultstatus. Nadat men ook nieuwe kleding en accessoires begon te verkopen ging het snel. Tot de accessoires behoren onder meer de brillen, die inmiddels een beetje hun eigen cultstatus hebben.

Gezien de ontstaansgeschiedenis van Hackett London zal het u niet verbazen dat de stijl van het merk vaak als typisch Brits aangeduid wordt. In de brillenlijn ziet u dan ook veel klassieke traditionele modellen en kleuren. Het merk zorgde tevens voor de terugkeer van nerd brillen op het Europese continent. In Groot-Brittannië waren ze nooit weggeweest. De kleuren gaan niet verder dan zwart en bruin en combinaties hiervan, maar de diversiteit in modellen is veel groter. Altijd stijlvol en in de juiste verhouding.

Bent u een liefhebber van de klassieke Britse stijl, dan is de collectie brillen van Hackett London bij Mister Spex u op het lijf geschreven. U kunt de brillen, voordat u ze bestelt, met de geavanceerde 3D tool al passen bij uw online opticien. Blijven er vervolgens toch nog meerdere kandidaten over, dan kunt u maximaal tien dagen vier brillen op zicht nemen. Mocht u zich om wat voor reden dan ook achteraf nog bedenken, dan heeft u maar liefst dertig dagen de tijd om uw bril gratis te retourneren.

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel