Stella McCartney Brillen

Stella McCartney
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
58 Resultaten

Natuurlijk iconisch: The Future of Eyewear

Klassiek. Tijdloos. De exclusieve creaties van mode-icoon Stella McCartney weerspiegelen de esthetische tijdgeest. In lijn met de duurzaamheidsfilosofie van het merk worden de brillen gemaakt van biologische materialen: meer dan 50% van de materialen zijn afkomstig van natuurlijke bronnen. Stella McCartney's inzet voor duurzaamheid loopt als een rode draad door al haar collecties. Verantwoordelijkheid en eerlijkheid spelen bij dit moderne bedrijf een belangrijke rol.

Stella McCartney: excentrieke brillen die betoveren 

De brillen van dit cultlabel verbinden een klassieke designtaal met de hoogste kwaliteitsnormen. Het zijn stijlvolle accessoires die individualiteit en persoonlijkheid uitdrukken. Super modern en altijd up-to-date: brillen van Stella McCartney zijn tijdloze fashion-klassiekers die dankzij hun understatement passen bij de meest uiteenlopende looks. De karakteristieke vormen en speelse details maken van de Stella McCartney brillen elegante eyecatchers waarmee je laat zien dat je smaak hebt. De geometrische vormen met gebogen hoeken zijn glamoureuze accessoires en een droom voor iedereen die houdt van mode.

Of je nu op zoek bent naar een modieuze oversized bril zonder sterkte of een klassieke bril met sterkte: je hebt veel keuze. Bovendien zijn de duurzame Stella McCartney brillen heel afwisselend en echte modieuze eyecatchers voor elke dag. Waar wacht je nog op?

Jouw voordelen bij Mister Spex

Ontdek geselecteerde designerlabels en de meest exclusieve stijlen van het seizoen en laat je betoveren door ons luxueuze assortiment zonnebrillen, brillen op sterkte en multifocale brillen van gerenommeerde fabrikanten. Naast onze hoogwaardige Stella McCartney brillen vind je bij ons een grote selectie van andere designermerken, zoals Linda Farrow, Victoria Beckham en Moncler.

Je bent op zoek naar een Stella McCartney bril op sterkte? We verglazen de bril die je uitkiest 'op maat', zodat je ook met hogere dioptrieën optimaal kunt zien. Bij ons kun je veilig en gemakkelijk vanuit thuis winkelen. We hebben hoge kwaliteitsnormen en kunnen je nieuwe Stella McCartney bril dankzij onze eigen werkplaats helemaal afstemmem op jouw waarden en behoeften - natuurlijk met opticienkwaliteit en een perfecte pasvorm.  Je kunt niet kiezen tussen al die mooie Stella McCartney brillen? Dankzij onze home trial kun je je favoriete modellen tot 10 dagen lang thuis passen en in alle rust een keuze maken.

Bestel je nieuwe Stella McCartney bril nu gemakkelijk en zonder risico:

● snelle verzending (vanaf 39 euro)

● incl. kwaliteitsglazen

● achteraf betalen

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel