LGR
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
165 Resultaten

L.G.R | LUCA GNECCHI RUSCONE

Dit merk verenigt de avontuurlijke schoonheid van Afrika en de Italiaanse waarden die horen bij traditioneel vakmanschap. Het resultaat zijn brillen die opvallen door precisie, hoogwaardige materialen en vintage vormen en die daarmee de perfecte begeleiders zijn voor avonturiers. Kortom: een ideaal accessoire voor iedereen die houdt van authentiek, uniek en extravagant. Ontdek ons aanbod exclusieve brillen en zonnebrillen in onze shop.

De basis voor het merk is gelegd in 2006, tijdens een reis van de Italiaan Luca Gnecchi Ruscone door Afrika. Hij bezocht daar een oud warenhuis van zijn grootvader, die van 1930 t/m 1970 in Eritrea woonde. In dit warenhuis ontdekte Gnecchi Ruscone een oude kist met zonnebrillen in koloniale stijl, die 50 jaar eerder van Italië naar Afrika geëxporteerd was. Hij was onder de indruk van het elegante design en besloot de brillen, eenmaal terug in Italië, te verkopen. De vraag ernaar was overweldigend. Het betekende in 2007 het begin van Luca Gnecchi Ruscones eigen merk L.G.R.

Om de brillen te kunnen produceren nam Luca Gnecchi Ruscone contact op met de oorspronkelijke producenten. Hij maakt het mogelijk dat het traditionele vakmanschap ook vandaag de dag behouden blijft. Alle modellen worden volledig met de hand gemaakt in Italië, waardoor ieder montuur een hoogwaardig unicaat is. Centraal binnen de productie staat de zorgvuldige keuze van het materiaal: eersteklasse Italiaans acetaat vormt de basis van producten die lang meegaan.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel