Hackett London Brillen

Hackett London
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
102 Resultaten

Hackett London brillen bij Mister Spex

Het merk Hackett ademt de Britse signatuur van een 'perfect gentleman'. De eerste winkel opende in 1979 en verkocht tweedehands kleding die voor de verkoop eerst gewassen en hersteld werd. De naam Hackett (erfenis) slaat hierop terug. Hackett London brillen maken onderdeel uit van het alomvattende label dat zich volledig richt op de lifestyle van de Britse man. Omdat er naast de originele kledingzaak meerdere winkels werden geopend die andere diensten en producten van Hackett leverde (barbiers, sportkleding, accessoires) werd in London het betreffende kruispunt al snel 'Hackett Cross' genoemd. Hackett London brillen zijn inmiddels, onder meer via de online opticien, wereldwijd verkrijgbaar.

In de sportwereld voor de welgestelde Engelsman is Hackett een veel voorkomende sponsor. Denk hierbij aan polo, paardensport, motorrijden, rugby en sinds 2005 ook de GT1. De klassieke en authentieke stijl is tot in de details doorgevoerd en dat zie je dan ook terug in de Hackett London brillen. Het merk richt zich op de upper class van de samenleving en kan zowel casual als formeel worden gedragen. Alle ontwerpen hebben een duidelijk Brits signatuur en sluiten naadloos aan op de garderobe van de moderne man. Niet voor niets is Pierce Brosnan sinds 2013 hét toonbeeld van dit label.

Bij Mister Spex kunt u zichzelf deze Britse look eenvoudig aanmeten. Door gebruik te maken van virtual fitting op deze site ziet u direct welke bril er bij u past. Bovendien kunt u het product binnen 30 werkdagen zonder kosten retourneren.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel