Zonnebrillen met dubbele brug

Zonnebrillen met dubbele brug online kopen bij Mister Spex

Zonnebrillen zijn tegenwoordig meer dan alleen functioneel: ze maken een belangrijk onderdeel uit van de modebranche. Esthetiek gecombineerd met functionele eisen: Als eenvoudige zonbescherming of aanvullende visuele hulp zijn momenteel met name zonnebrillen met dubbele brug erg trendy. De modieuze begeleiders voor vrouwen en mannen maken standaard onderdeel uit van modieuze looks.

Zonnebrillen met dubbele brug voegen een markante touch toe en waren vroeger kenmerkend voor sterke mannen. Een bekend voorbeeld is de geliefde, typische pilotenbril de Aviator: dé bril voor stoere kerels. Inmiddels zijn modellen met dubbele brug ook geliefd bij de vrouwen; als luxe accessoire dat bij verschillende looks gedragen kan worden. Bij de keuze staan niet alleen de kleur en het design centraal, maar ook de voordelen die de verschillende modellen hebben voor de eigen gezichtsvorm. Onderstaande tips bieden praktische hulp bij het vinden van de juiste zonnebril.

Maak gebruik van onze filters

Onze filters helpen u bij het kiezen. Om een passend model te vinden, hoeft u ze alleen maar goed in te stellen.

1. Vorm van het gezicht

Met behulp van de gezichtsvorm-filter kunt switchen tussen een ovale, hartvormige, hoekige of ronde vorm – en zo een frame vinden dat uw gelaatstrekken perfect laat uitkomen. Om uw gezichtsvorm te bepalen, kunt u uw gelaatstrekken voor de spiegel markeren met een lippenstift.

2. Breedte van de bril

Om de juiste montuurbreedte te bepalen kunt u uw huidige zonnebril als uitgangspunt nemen. Als die breedte goed past, kunt u de afmetingen invullen en op zoek gaan naar vergelijkbare modellen. Over het algemeen geldt: zonnebrillen mogen iets breder zijn, zodat het strooilicht dat van de zijkant binnenkomt wordt tegengehouden. Uw ogen worden daardoor optimaal beschermd.

3. Vorm van de bril

U kiest voor een bril waarvan de vorm aansluit bij uw wensen. Bij sommige gezichtsvormen passen brillen met een bepaalde vorm beter, maar natuurlijk geeft uw persoonlijke smaak altijd de doorslag. Smal, rechthoekig of rond: u bepaalt!

4. Type montuur

U heeft de keuze tussen verschillende types montuur. Zo zijn er modellen zonder rand en zonnebrillen met een halve of volledige rand. Frames zonder rand zijn vaak iets lichter, maar zonnebrillen met een brede rand beschermen weer beter tegen schadelijke uv-stralen.

Vind nu de juiste zonnebril met dubbele brug bij Mister Spex

Bij Mister Spex heeft u de keuze tussen zonnebrillen met dubbele brug van verschillende merken, in talloze kleuren, en met uiteenlopende frames en designs. Zo creëert u een unieke look met individuele details. Dankzij de eenvoudige online trial kunt u de verschillende modellen heel makkelijk passen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is thuis een foto uploaden of per webcam bekijken welk model u het beste staat.

Naast het online passen biedt Mister Spex de volgende voordelen:

✓ groot zonnebrillenassortiment met topmerken als Ray-Ban, Woodfellas, Prada, Michael Kors en Oakley

✓ Gratis verzending en retournering

✓ 30 dagen recht op retour met geldteruggarantie

Heeft u vragen, dan staat ons team van goed opgeleide opticiens u graag te woord. Ze ondersteunen u bij alles wat te maken heeft met Mister Spex en onze producten. Het kopen van een zonnebril vanuit thuis was nog nooit zo snel en eenvoudig!

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel