Cateye zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
1.578 Resultaten

Cateye zonnebrillen – verleidelijke coolness

Cateye zonnebrillen zorgen al sinds de jaren ‘50 voor mysterieus sex-appeal. Ook vandaag de dag zijn de monturen, die doen denken aan kattenogen, weer helemaal trendy. Ze worden zowel gedragen bij een nostalgische vintage look als bij een moderne urban stijl. Hier leest u welk effect cateye zonnebrillen hebben en voor wie ze geschikt zijn. Bovendien leggen we uit hoe u uw ideale zonnebril kunt vinden bij Mister Spex.

Wat is kenmerkend voor cateye zonnebrillen?

Cateye brillen heten zo, omdat de vorm doet denken aan kattenogen. Dit komt door de grote glazen en een frame dat naar buiten toe spits uitloopt. Cate eye brillen worden ook wel ,vlinderbrillen' genoemd. In de jaren vijftig warencateye zonnebrillenerg geliefd, ook bij Hollywood-sterren zoals Marilyn Monroe. Ook vandaag de dag zijn ze weer helemaal trendy. Dankzij de extravagante vorm en de vleug sex-appeal zijn het echte eye-catchers, die passen bij iedere outfit.

Voor wie zijn cateye zonnebrillen geschikt?

Cateye zonnebrillen zijn veelzijdig. Ze zijn te combineren met een elegante zakelijke look, met een casual jeans met shirt en met een speelse zomerjurk. Vintage liefhebbers kunnen de brillen combineren met een outfit uit de jaren vijftig of zestig zoals een polkadotjurk. Ook een moderne urbane look maken de vlinderbrillen helemaal af. Ze passen uitstekend bij mensen met een verschillende gezichtsvorm. Heeft u een vrij hoekig gezicht, dan oogt het door een cateye zonnebril iets zachter. Heeft u een vrij rond gezicht, dan verleent het juist countour. Modellen die aan de zijkanten erg spits zijn, maken dat u gegarandeerd opvalt. Voor op kantoor zijn de iets substielere modellen en hoornbrillen geschikter.

Wat voor soorten zonnebrillen vindt u bij ons?

Bij Mister Spex vindt u een een groot assortimentcateye zonnebrillenvan vooraanstaande merken zoals Prada, Boss Orange of Ralph Lauren. Veel modellen zijn verkrijgbaar op sterkte, zodat u altijd profiteert van een optimaal zicht. Multifocale glazen passen zich moeiteloos aan aan verschillende perspectieven. Bovendien vindt u bij ons zonnebrillen met een volledige rand, met een halve rand of zonder rand. Met opvallende of zachte kleuren en met grote of kleine glazen.

Online passen en het juiste model bestellen

Mister Spex is de belangrijkste aanbieder van brillen en zonnebrillen op het internet. Maak gebruik van de mogelijkheid om cateye zonnebrillen online te bestellen en profiteer van veel voordelen.

  • U twijfelt welk model het beste bij u past? Met behulp van onze 3D-paskamer komt u erachter. Probeer in alle rust net zoveel brillen als u wilt.

  • Bij Mister Spex zijn verzending en retournering gratis.

  • Mocht u toch niet tevreden zijn, krijgt u van ons een30-daagse geldteruggarantie.

Nog vragen, wensen, opmerkingen? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Onze gratis klantenservice, die u bereikt onder 0800 380 06 77, helpt u graag bij het vinden van cateye zonnebrillen.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel