Zonnebrillen

Rechthoekige zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
780 Resultaten

Rechthoekige zonnebrillen bij Mister Spex

Rechthoekige zonnebrillen zijn een constante bestseller. Ze zijn minder trendy dan ronde of vlindervormige monturen maar getuigen van een zelfverzekerde, tijdloze stijl. Dankzij het relatief brede montuur, bedekken rechthoekige zonnebrillen de ogen volledig: een optimale uv-beschermer. Bij Mister Spex treft u ruim 300 verschillende rechthoekige monturen aan van topdesigners zoals BOSS, Tommy Hilfiger, Porsche, Mexx, Ray-Ban en Oakley.

Mister Spex is de grootste webshop voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen van Europa. Ruim twee miljoen klanten beschikken inmiddels over een betaalbare designer bril via Mister Spex. Rechthoekige zonnebrillen behoren daarbij tot de absolute topsellers. Ze zijn makkelijk te combineren met verschillende looks en vullen aan in plaats van te overschaduwen.

De rechthoekige zonnebrillen van Mister Spex zijn onder andere verkrijgbaar in kunststof- en metaal-uitvoering. Beide materialen hebben als voordeel dat ze relatief licht zijn en daarmee een optimaal draagcomfort garanderen. Sommige monturen hebben een volledige rand, andere een halve rand of geen rand. Naar welk type uw voorkeur uitgaat, is onder andere afhankelijk van uw stijl en sterkte: bij hele hoge sterktes zijn de glazen vaak wat te dik voor een randloos model.

Met name mensen met een rond, hartvormig of ovaal gezicht zien er goed uit met een rechthoekige zonnebril. De rechthoekige vorm verleent het gezicht meer edge en doorbreekt de vaak wat lieve en feminiene uitstraling. Daar komt bij dat het gezicht door de strakke, rechte lijnen vaak wat slanker oogt. Omdat we bij Mister Spex weten hoe belangrijk de vorm van het gezicht is bij het kopen van een zonnebril, kunt u in de linker kolom aangeven wat voor een gezicht u heeft. Wij selecteren vervolgens de brillen of zonnebrillen voor u die daar het beste bij passen.

Rechthoekige zonnebrillen zijn bij Mister Spex verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u onder andere kiezen voor een zwart, bruin, blauw, goud of roze montuur, en heeft u de keuze tussen grijze, pilootgroene, blauwe, roze of veelkleurige glazen. Op welke kleur uw keuze valt, is geheel afhankelijk van uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Met de filteroptie in de linker kolom geeft u uw kleurwensen snel en eenvoudig aan.

Shopt u voor het eerst een rechthoekig model zonnebril, dan bent u mogelijk onzeker of de vorm u wel staat. Bij Mister Spex is het mogelijk om zonnebrillen te passen voordat u ze bestelt. In onze 3D paskamer ziet u namelijk volledig online en gewoon vanuit thuis hoe de verschillende modellen u staan. Het enige wat u hoeft te doen is de zonnebril naar keuze selecteren en uw webcam aanzetten. Bij vragen daarover, staat onze klantenservice u graag kosteloos te woord.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel