Zonnebrillen

Ray-Ban Hexagonal

Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen voor zomerse dagen

De Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen hebben een licht, metalen, achthoekig montuur dat elegantie en klasse uitstraalt. Doordat ze zeer verfijnd zijn, passen ze bij de meeste kledingstijlen en zijn ze zowel geschikt voor een dag in de stad als een formele receptie. Wat de glazen betreft, is er een waaier aan kleuren mogelijk en hoogstaande kwaliteit, die uw ogen perfect beschermen tegen de zon. Kies voor een opvallend roze of blauw of een ingetogen en sober zwart.

Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen in frisse kleuren

Het leuke aan de Rab-Ban Hexagonal zonnebrillen, buiten hun originele achthoekige montuur, zijn de vele vrolijke en frissen kleuren die u kunt kiezen voor de glazen. Er zijn zowel in het oog springende felle tinten als enkele sobere tinten beschikbaar. Gecombineerd met het verder zeer fijne kader trekken ze de aandacht op een stijlvolle manier. Dit maakt de Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen de juiste keuze voor zowel een doordeweekse dag als voor een chique evenement. Daarnaast kunt u op een optimale kwaliteit rekenen en een groot draagcomfort gezien de designers van het gerenommeerde label Ray-Ban dit altijd hoog op de lijst van eisen hebben staan. Wenst u glazen op sterkte voor uw Ray-Ban Hexagonal bril dan is dat natuurlijk ook een optie bij Mister Spex. Zo ruilt u op zonnige dagen uw gewone bril voor uw zonnebril zonder enig probleem.

Hoe weet u of de Ray-Ban Hexagonal iets voor u is

Een nieuwe zonnebril of bril aanschaffen, is altijd een spannende aangelegenheid. Zeker wanneer u glazen op sterkte nodig hebt en de bril dus veelvuldig draagt. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u een model kiest dat mooi bij uw gezicht staat en aansluit bij uw stijl. Op de site van Mister Spex kunt u gebruik maken van een 3D tool waarbij u verschillende brillen virtueel kunt passen door ze voor uw gezicht te schuiven. Zo weet u niet enkel welk model het beste bij u staat, maar ook welke kleuren. Ook de Ray-Ban Hexagonal kunt u op deze manier passen zodat u zeker bent dat dit een bril is die u flatteert.

Waarom een Ray-Ban Hexagonal aankopen bij Mister Spex

  • Een ruime keuze: bij Mister Spex kunt u kiezen tussen tal van topmerken, modellen, kleuren, stijlen en vormen. Een enorm voordeel wanneer u nog niet weet welke bril u wenst.

  • Dankzij de 3D tool past u zoveel brillen als u zelf wenst vooraf op een virtuele manier. U weet met zekerheid dat een bril u staat.

  • U betaalt in een veilige en versleutelde omgeving en krijgt verschillende betaalopties aangeboden.

  • Ook zonnebrillen kunt u met glazen op sterkte bestellen. Zo ziet u even goed met uw gewone als uw zonnebril.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel