Zonnebrillen

Houten zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
33 Resultaten

Met onze houten zonnebrillen bent u helemaal klaar voor zon, zee, strand of sneeuw

Houten zonnebrillen zijn door hun natuurlijke materiaalsoort helemaal uniek door de steeds andere nerfstructuur van het met zorg uitgekozen hout. Een groot deel van de houten zonnebrillen van Mister Spex is handgemaakt. De houten zonnebrillen zijn online voor u beschikbaar in verschillende montuurvormen en passen qua stijl het beste bij een casual outfit. Bent u natuurliefhebber of draagt u de natuur een warm hart toe? Dan zijn de houten zonnebrillen perfect voor u.

Stijlvol

Wilt u een mooie accessoire die uw casual uitstraling helemaal afmaakt? Kies dan voor een van onze houten zonnebrillen. Uw casual stijl kan variëren van gewoon casual tot gekleder casual, maar steeds met een belangrijke knipoog naar de natuur. U bent hiermee perfect één geheel en laat zien dat u de natuur en het gebruik van natuurlijke materialen belangrijk vindt. Net zoals u dat doet door het dragen van kleding van natuurlijke materialen.

Aanbod

In ons assortiment hebben wij maar liefst 63 modellen houten zonnebrillen die in prijs variëren van 54 tot bijna 300 euro. U kunt bij uw online aankopen kiezen uit zeven kleuren monturen, tien verschillende glaskleuren en zeven topmerken. Voor ieder wat wils dus. Bent u natuurliefhebber of draagt u de natuur een warm hart toe? Dan zijn de houten zonnebrillen perfect voor u. Uw bestelling leveren wij gratis en snel af. Via ons online menu heeft u de keuze uit houten zonnebrillen voor dames en heren, houten zonnebrillen op sterkte en gepolariseerde of gespiegelde glazen. Bij twijfel over uw aankopen neemt u contact op met onze klantenservice.

Welke vorm?

  • Hebt u een hartvorming gezicht, dan kiest u het best voor een hoekig montuur. Ook ronde en ovale monturen flatteren uw gezicht. Vermijd monturen met dikke brillenpootjes.

  • Ronde gezichten lijken langer en dunner met rechthoekige monturen. Vermijd ronde houten zonnebrillen.

  • Bij een rechthoekig gezicht kiest u beter voor neutrale kleuren zoals beige of crème. Ronde monturen zijn het meest geschikt en verzachten uw sterke kenmerken.

  • Bijna elk montuur staat u als u een ovaal gezicht hebt. Omhooggolvende stijlen accentueren uw jukbeenderen. Verzacht uw look met rondere vormen. Hebt u nog aanvullend advies nodig? Dan zijn de medewerkers van de klantenservice u graag van dienst.

Kwaliteit

Een goede zonnebril beschermt uw ogen tegen schadelijke uv-straling én sluit naadloos aan bij uw look. Voor de monturen van onze houten zonnebrillen maken wij gebruik van zorgvuldig uitgekozen hout. Omdat wij geloven in onze producten geven wij een 30 dagen geldteruggarantie.

Voor u opgesomd: de voordelen van online kopen bij Mister Spex

  • Gratis levering en retournering

  • 30 dagen 'niet goed, geld terug'-garantie

  • Houten zonnebrillen verkrijgbaar in diverse modellen en prijsklassen

  • Gratis advies door onze klantenservice

  • Een klantvriendelijk online keuzemenu

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel