Zonnebrillen

Metalen zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
2.406 Resultaten

Metalen zonnebrillen bij Mister Spex

Metalen zonnebrillen zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot echte favorieten. Het koele materiaal contrasteert uitstekend met de warme, vaak intense lente- en zomerkleuren. Het smalle, dunne design verleent metalen zonnebrillen bovendien een elegante en moderne uitstraling. Geen wonder dat metalen zonnebrillen behoren tot de bestsellers van Mister Spex.

In de grote Mister Spex webshop shopt u ruim 900 zonnebrillen van metaal van vooraanstaande designers zoals Ray-Ban, Prada, Gucci, Miu Miu en VOGUE Eyewear. Sommige zonnebrillen zijn compleet vervaardigd van metaal, anderen zijn voorzien van metalen accenten. Een geliefde combinatie is kunststof en metaal. Kunststof is bijzonder verwerkingsvriendelijk waardoor bijna alle vormen en designs kunnen worden uitgevoerd. Het gevolg zijn excentrieke, creatieve en diverse frames die ook nog eens bijzonder licht zijn. Dat, in combinatie met elegante metalen beugels of een subtiele metalen neusbrug, resulteert in zonnebrillen die zowel catchy als klassiek zijn.

Metaal is erg robuust, waardoor metalen zonnebrillen bijzonder lang meegaan. Laat u de bril vallen of stoot u ergens tegenaan, is er meestal niks aan de hand. Hetzelfde geldt voor de glazen van Mister Spex, die worden vervaardigd van een bijzonder stevig soort kunststof, en standaard bij de prijs van de zonnebrillen zijn inbegrepen.

Een deel van de metalen zonnebrillen is verkrijgbaar op sterkte en met multifocale glazen (tegen een meerprijs). Bij multifocale glazen worden verschillende sterktes gecombineerd binnen hetzelfde glas, waardoor er eenvoudig en vloeiend geswitcht kan worden tussen dichtbij en veraf scherp zien. Multifocale zonnebrillen zijn daarmee de moderne oplossing voor mensen die zowel bijziend als verziend zijn en liever niet twee verschillende brillen willen aanschaffen.

Omdat metalen frames over het algemeen vrij dun zijn, zijn ze niet heel geschikt voor mensen met erg hoge correctiewaarden. De glazen zijn in die gevallen vaak relatief dik en metalen frames bieden daarvoor onvoldoende houvast. Dit kan (gedeeltelijk) worden opgelost door een glas-upgrade en te kiezen voor comfort of premium glazen in plaats van standaard glazen. Comfort en premium glazen zijn dunner dan standaard glazen waardoor ze bij hoge sterktes dunner uitvallen.

Plaatst u een bestelling bij Mister Spex, dan wordt de gekozen bril vaak nog diezelfde dag verstuurd. Dit is mogelijk omdat wij alle producten op voorraad hebben in ons atelier in Berlijn. We kiezen daarvoor omdat we veel waarde hechten aan een snel en vlekkeloos bezorgingsproces en lange levertijden koste wat kost willen vermijden. Met behulp van een tracking-ID kunt u uw bestelling op de voet volgen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel