Lacoste Zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
103 Resultaten

Trendy de zomer door met sportieve Lacoste zonnebrillen

Het kenmerk van Lacoste zonnebrillen? Luxueuze uitvoeringen, moderne designs en een sportieve look & feel. Lacoste zonnebrillen zijn u op het lijf geschreven wanneer u een vlotte look beoogt met een sportieve en modieuze toets. De zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bestaan in een waaier aan vormen en kleuren. Mister Spex heeft een veelzijdig assortiment zonnebrillen van dit label voor heren en dames.

Lacoste zonnebrillen, ontworpen door en voor sportievelingen

Het modelabel Lacoste werd in 1933 opgericht door de gelijknamige Franse tennisspeler en zijn compagnon André Gillier. In het begin bracht het label enkel kleding op de markt, maar dit veranderde al snel naar een veel ruimer aanbod. Vandaag vindt u bij Lacoste ook schoenen, accessoires, parfum en de fantastische Lacoste zonnebrillen. De ontwerpers van dit gerenommeerde label laten zich in de eerste plaats inspireren door verschillende sporttakken zoals tennis, zeilsport en golf. Dit uit zich in de exclusiviteit van de ontwerpen en het upper class imago. Ook de sportieve vormgeving, de keuze voor kwalitatieve materialen en het draaggemak zijn opvallend bij Lacoste. De zonnebrillen zitten als gegoten en kennen geen onaangename drukpunten ter hoogte van uw neus of oren. Vooral voor mensen die de zonnebrillen ook effectief dragen tijdens het uitoefenen van een sport is dit een enorm pluspunt.

De juiste Lacoste zonnebril in functie van uw gezicht

Er zijn tal van manieren om een zonnebril te kiezen. Vanzelfsprekend dient de bril aan te sluiten bij uw smaak en uw garderobe. Wie er een sobere en minimalistische kledingstijl op nahoudt, wil wellicht een zonnebril in dezelfde stijl. De fijne, zwarte modellen van Lacoste stralen pure klasse uit en vormen een mooie combinatie met een sportieve en chique look. Maar behalve stijl speelt ook de vorm van uw gezicht een rol. Bij Mister Spex is het mogelijk om een overzicht te krijgen over de Lacoste zonnebrillen die het mooiste samen gaan met uw gezichtsvorm. U duidt aan of u een rond, ovaal, rechthoekig of hartvormig gezicht hebt en krijgt een overzicht van de zonnebrillen die u het meest zullen flatteren. Zo is het eenvoudiger om een keuze te maken en weet u met zekerheid dat u er stralend zult uitzien met uw nieuwe Lacoste zonnebril.

Gebruik de 3D-technologie om uw zonnebril vooraf te passen

Iedereen past graag even een zonnebril vooraleer hem aan te kopen. Bij Mister Spex maakt u gebruik van een 3D-applicatie waarbij u werkelijk elke zonnebril kunt passen zonder dat u daarbij het comfort van uw woning hoeft te verlaten. Via uw webcam of een foto schuift u de verschillende Lacoste zonnebrillen voor uw neus om te zien wat bij u staat. U kunt wisselen van kleur, model of merk, zo vaak u dat wilt. Hebt u de juiste bril gevonden, maar wenst u glazen op sterkte, dan kunt u een gratis oogmeting vragen aan onze partneropticiens. Zo krijgt u glazen die perfect zijn aangepast aan uw ogen. Daarnaast zijn de glazen van de Lacoste zonnebrillen ook extra gehard en voorzien van uv-bescherming en antireflectie voor een optimaal kijkcomfort.

Koop uw Lacoste zonnebrillen bij Mister Spex

Wanneer u uw Lacoste zonnebril bij Mister Spex koopt, geniet u van verschillende voordelen:

  • Een zeer divers aanbod Lacoste zonnebrillen van hoogwaardige kwaliteit

  • Een collectie aangepast aan dames en eentje voor heren

  • Een gratis oogmeting indien gewenst door een partneropticien

  • Klantenservice voor, tijdens en na uw aankoop

  • 3D-technologie om uw bril online uit te proberen

  • Gratis verzending, zeer snelle service

  • 'Niet goed geld terug'-garantie binnen de 30 dagen

  • ¹De korting tot 50% is van toepassing op een selectie van brillen en zonnebrillen (met en zonder sterkte). De korting is geldig t/m 06-03-2024 op misterspex.nl, zolang de voorraad strekt. Mag niet contant worden uitbetaald.Geselecteerde merken zijn uitgesloten van de korting in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mister Spex. Niet te combineren met andere kortingsbonnen. Commerciële distributie verboden. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel