Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

LGR

L.G.R | LUCA GNECCHI RUSCONE

Dit merk verenigt de avontuurlijke schoonheid van Afrika en de Italiaanse waarden die horen bij traditioneel vakmanschap. Het resultaat zijn brillen die opvallen door precisie, hoogwaardige materialen en vintage vormen en die daarmee de perfecte begeleiders zijn voor avonturiers. Kortom: een ideaal accessoire voor iedereen die houdt van authentiek, uniek en extravagant. Ontdek ons aanbod exclusieve brillen en zonnebrillen in onze shop.

LGR

De basis voor het merk is gelegd in 2006, tijdens een reis van de Italiaan Luca Gnecchi Ruscone door Afrika. Hij bezocht daar een oud warenhuis van zijn grootvader, die van 1930 t/m 1970 in Eritrea woonde. In dit warenhuis ontdekte Gnecchi Ruscone een oude kist met zonnebrillen in koloniale stijl, die 50 jaar eerder van Italië naar Afrika geëxporteerd was. Hij was onder de indruk van het elegante design en besloot de brillen, eenmaal terug in Italië, te verkopen. De vraag ernaar was overweldigend. Het betekende in 2007 het begin van Luca Gnecchi Ruscones eigen merk L.G.R.

Brillentrends Windsor Refresh
De collectie meteen virtueel passen

https://www.misterspex.nl/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

LGR
Brillentrends Windsor Refresh

Om de brillen te kunnen produceren nam Luca Gnecchi Ruscone contact op met de oorspronkelijke producenten. Hij maakt het mogelijk dat het traditionele vakmanschap ook vandaag de dag behouden blijft. Alle modellen worden volledig met de hand gemaakt in Italië, waardoor ieder montuur een hoogwaardig unicaat is. Centraal binnen de productie staat de zorgvuldige keuze van het materiaal: eersteklasse Italiaans acetaat vormt de basis van producten die lang meegaan.

LGR

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

artikelen

(66)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 66

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-GetDittoSignature

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage