We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk MARC O'POLO Eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

artikelen

(278)

Marc O'Polo bij Mister Spex

In de zomer van 1967 komen drie vrienden op het idee om een ongecompliceerde en natuurlijke mode lijn te maken. Dit is het begin van het modelabel Marc O'Polo van Rolf Lind, Göteborg Huss en Jerry O'Sheets. Ze ontwerpen de kleding en maken hierbij veel gebruik van zijde, katoen en linnen om de natuurlijke uitstraling te benadrukken. Het eerste kledingstuk is een patchwork-shirt van katoen uit India, met een hippieachtige look. Het is een gedurfde stap om te kiezen voor een shirt in één kleur, met het logo van Marc O'Polo als bescheiden eyecatcher. Toch doen ze en het ontwerp slaat aan en het shirt in 25 verschillende kleuren zorgt voor een doorbraak. Wereldwijd worden er van deze klassieker miljoenen verkocht. De moderne casual lijn voor dames en heren is geboren en voor de jeugd komt er ook nog eens de Campus lijn bij.

Geleidelijk aan wordt het assortiment steeds meer uitgebreid. Marc O'Polo heeft inmiddels niet alleen maar kleding, maar ook een accessoire lijn, waaronder brillen. Daarom vindt u ook brillen van Marc O'Polo bij Mister Spex. Uw online opticien biedt u de mogelijkheid om designer brillen te proberen: meer dan 2000 monturen van 60 designers. Dus heeft Mister Spex ook de mooie brillen van Marc O'Polo. Deze brillen staan bekend om hun elegante uiterlijk en natuurlijke materialen. Schoonheid in eenvoud is nog steeds de kern van het ontwerp. Zowel voor volwassenen als voor kinderen kan men voor Marc O'Polo bij Mister Spex terecht.

Brillen van Marc O'Polo bij Mister Spex kunt u thuis uitproberen: 4 monturen testen voor 10 dagen en 100% gratis. Of u maakt gebruik van onze geavanceerde 2D of 3D technologie. De brillen van Marc O'Polo bij Mister Spex kunnen ook binnen 30 dagen zorgeloos geretourneerd worden. Mister Spex biedt dus niet alleen kwaliteit, maar ook een uitstekende service. Het is niet voor niets Europa's favoriete online opticien: met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.