We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Puma
  • Gebruikte filter

  • Merk Puma
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

100

artikelen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Puma bij Mister Spex

In 1948 splitsten de broers Adolf en Rudolf Dassler hun schoenenfabriek in twee delen: Adolf Dassler begon met Adidas en Rudolf begon met Puma. Een legende was geboren. Een andere legende, voetballer Johan Cruijff, zette Puma in Nederland op de kaart, door op Puma schoenen in 1974 de beste speler te worden van het Wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. Puma richtte zich aanvankelijk op sportschoenen en -kleding, later kwamen daar ook accessoires bij, zoals brillen.

Jong, hip en sportief, dat zijn de kenmerken die bij Puma brillen horen. U vindt brillen van Puma bij Mister Spex in diverse modellen. Er is keuze uit brillen met volledige of gedeeltelijke randen. De meeste brillen van Puma bij Mister Spex zijn aangenaam licht, maar dank zij het materiaalgebruik toch zeer degelijk. Daardoor, en door de ergonomische vorm van de poten, zijn ze uitstekend geschikt om te dragen tijdens het sporten. Wie een design bril zoekt die past bij een sportieve leefstijl, zal bij Puma brillen zeker iets van zijn of haar gading vinden.

U koopt uw bril van Puma bij Mister Spex zonder het gevaar te lopen dat het een miskoop wordt. Bevalt de bril u niet, dan kunt u hem binnen 30 dagen gratis retourneren. Niet voor niets is Mister Spex de grootste online brillenverkoper van Europa.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.