We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Ray-Ban Junior
  • Gebruikte filter

  • Merk Ray-Ban Junior
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ray-Ban Junior bij Mister Spex

Ray-Ban is niet alleen een merk voor zonnebrillen voor volwassenen. Ook kids kunnen de laatste zonnebril-mode volgen door middel van de speciale Junior-collectie van het beroemde merk. En alle iconen zijn te bestellen, van de ‘pilotenbril’ Aviator tot de tijdloze Wayfarer en de Clubmaster in retro-stijl.

De Ray-Ban Junior komt in verschillende vormen, monturen en kleurcombinaties, zodat ieder kind zijn ideale eigen Ray-Ban kan uitzoeken. Misschien wel eentje net als pa of ma. Heel modieus. In tegenstelling tot veel brillen voor kinderen biedt Ray-Ban wel de hoogste kwaliteit glazen met uitstekende UV-bescherming. De pasvorm van de Ray-Ban Junior is zeer goed, waardoor de zonnebril niet snel van de neus vliegt, niet onbelangrijk voor kids die niet van stil zitten houden.

Het passen en uitzoeken van een geschikte zonnebril bij Mister Spex is kinderspel. Elke zonnebril is online in 3D uit te proberen, en is de keuze gemaakt, bestellingen voor twee uur in de middag worden nog de dezelfde dag verzonden. En is de bril toch niet naar wens? Binnen 30 dagen kunt u het model gratis naar Mister Spex retourneren. Inmiddels heeft Mister Spex in Europa al miljoen tevreden klanten. En u kunt de volgende worden.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.