We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe bestel ik contactlenzen online?

In het menu voor ‘Contactlenzen’ kunt u het uitgebreide aanbod van contactlenzen en verzorginsproducten van Mister Spex vinden. U kunt gebruik maken van onze handige filters: 'lenstype''merk', 'categorie' om de ideale contactlenzen te vinden.
 

  1. Klik op het product voor een gedetailleerde beschrijving van het product.
  2. Wanneer u het juiste product heeft gevonden, selecteert u het gewenste aantal.
  3. Vul uw correctiewaarden in het daarvoor beschikbare veld in. Om u bestellingdetails te bevestigen, klikt u op ‘toevoegen aan mandje’.
  4. U wordt doorverwezen naar een overzicht van uw mandje – begin het bestelproces door op ‘doorgaan naar betalen’ te klikken.
  5. Vul uw persoonlijke gegevens en bezorgadres in. Ook moet uw akkoord gaan met het ‘beleid van beveiliging van persoonsgegevens’.
  6. Vervolgens kunt u uw gewenste betaalmethode kiezen. Bevestig uw bestelling door op ‘bestellen’ te klikken. Op deze pagina is het ook mogelijk om uw herinnering voor uw herbestelling te activeren en kunt u een datum selecteren waarop de herinnering plaats vindt. Op de pagina die volgt krijgt u een bevestiging van uw bestelling, tevens sturen wij u ook een bevestiging per email.

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.