Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Voorwaarden voor deelname


Deelname aan de enquête en verloting van de Bol.com vouchers heeft de volgende voorwaarden:

1. Verloting van de vouchers

Verloting van de Bol.com vouchers wordt door Mister Spex GmbH, Greifswalder Straße 156, 10409 Berlijn uigevoerd (hierna "Mister Spex" genoemd). Aan het eind van de enquête worden, rekening houdend met de voorwaarden voor deelname, onder alle deelnemers 2 Bol.com vouchers verloot. Er kan vanaf 18/12/2015 tot 16/02/2016 aan de enquête en de verloting deelgenomen worden. Voor een succesvolle deelname aan de verloting moet de enquête tijdens dit tijdsbestek ingevuld worden. Een meermaals ingevulde enquête door een en dezelfde persoon verhoogt de verlotingskansen niet en zal eenmalig geteld worden.

2. Deelnemers

Personen van 18 jaar en ouder, die hun woonzit in Nederland hebben, kunnen aan de enquête en verloting van de vouchers deelnemen.

3. Uitvoering en afwikkeling

Zodra de winnaars van de vouchers bekend zijn, zullen deze per email hierover geïnformeerd worden. De verloting zal door Mister Spex uitgevoerd worden. De winnaars worden door middel van willekeurige selectie door Mister Spex gekozen en ontvangen een Bol.com voucher ter waarde van €100.

Een uitbetaling van de voucher is niet mogelijk. De winnaars worden in de week van 16 februari per email over hun prijs geïnformeerd. Indien de winnaars niet binnen 14 dagen op de door Mister Spex gestuurde email reageren, vervalt hun aanspraak op de voucher en zal een nieuwe winnaar geselecteerd worden.

4. Privacy

  1. 1. De deelnemers aan de enquête worden hierbij geïnformeerd, dat het emailadres dat ze opgeven om de voucher te winnen alleen opgeslagen en gebruikt zal worden om ze te informeren over het winnen van de voucher. De gegevens uit de enquête worden niet gekoppeld aan het opgegeven emailadres..
  2. 2. De ontvangen gegevens worden alleen gedurende de loop van de enquête bij Mister Spex opgeslagen. Hiervoor geldt ons privacybeleid.

5. Scheidbaarheid

Indien enkele voorwaarden voor deelname ongeldig zijn of worden, blijft de geldigheid van de overige voorwaarden voor deelname onaangeroerd. Deze voorwaarden voor deelname kunnen door Mister Spex zondere seperate kennisgeving veranderd worden.

6. Overige

Deze voorwaarden voor deelname en de algehele juridsche relatie tussen de deelnemers en Mister Spex zijn aan het recht van de Bondsrepubliek Duitsland onderworpen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.