We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Gucci
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Breedte hoofd
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Gucci Dames zonnebrillen

(128)
  • Gucci

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 128

Gucci dames zonnebrillen bij Mister Spex

Simultaan met het beschermen van de ogen tegen binnenkomende straling van de zon, straalt een zonnebril zelf ook heleboel uit. Het karakter en de individualiteit van de persoon er achter. Bij Gucci worden zonnebrillen vanuit deze overtuiging ontworpen. Elk model is toegespitst op een unieke identiteit, en zal daarom perfect aansluiten op de persoonlijke stijl; kleding, accessoires en uitstraling. De Gucci zonnebril die u kiest past bij u.

De gracieuze uitstraling wordt bij Gucci dames zonnebrillen feilloos gecombineerd met functionaliteit. Het speciaal bewerkte glas kan in verschillende kleuren en tinten gekozen worden, die allen een volledige bescherming bieden tegen onder andere UV-straling. De filters in het glas zijn volledig optisch neutraal, wat betekent dat ze de waarneming niet verstoren en geen ongenoeglijke invloed op het gemoed hebben. Ook niet als u de zonnebril voor een lange periode op hebt.

Het modieus aspect is bij Gucci dames zonnebrillen ook volledig afgestemd op draagcomfort. Een zonnebril moet prettig aanvoelen, hoe groot de glazen ook zijn. Dat geeft zelfverzekerdheid en bekrachtigt de fashion statement, die u met een Gucci ongetwijfeld zult maken.

Als integraal online opticien willen we het u bij Mister Spex makkelijker maken om de perfecte zonnebril uit te kiezen. De modellen kunt u in 3D beoordelen, en indien u toch mocht twijfelen mag u 4 monturen 10 dagen lang thuis uittesten. Geheel kosteloos. Voor de eigen spiegel ervaart u zeker welke Gucci het beste bij u past.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.