Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Fossil

Fossil Zonnebrillen

(78)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 78

Fossil zonnebrillen bij Mister Spex

Mannen, vrouwen en kinderen krijgen waar voor hun geld met één van de FOSSIL zonnebrillen bij Mister Spex. FOSSIL zonnebrillen danken hun goede reputatie aan de ruime keuze in modellen en hun bewezen degelijkheid. Deze populaire klassieker biedt glazen in verschillende tinten waaronder grijs, blauw, zwart en groen. Naast een degelijke bescherming van de ogen, heeft u er dus ook een hip modeaccessoire bij.

Een zonnebril heeft intussen zijn belang bewezen wat de bescherming van uw ogen betreft. Eigenlijk hoort er in iedere auto of jaszak een zonnebril aanwezig te zijn, want niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Een zonnebril van FOSSIL heeft dan nog het prettige voordeel dat het modieuze aspect niet uit het oog wordt verloren. Verder is het dan nog een geruststelling een bril te hebben die technologisch het neusje van de zalm biedt.

Een bril kopen bij Europa's grootste online opticien betekent kiezen voor gemak en zekerheid. U kunt op de website van Mister Spex gebruik maken van de gebruiksvriendelijke 3D technologie. Als u voor 14.00 bestelt, wordt uw zonnebril nog dezelfde dag verzonden. U hoeft ook nooit bang te zijn voor een miskoop, want bestellen bij Mister Spex is soepel: u kunt uw bril gratis retourneren binnen de 30 dagen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.