Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bespaar 20 % op onze luxemerken.¹ – Code: PREMIUM20
Nu besparen
Carrera

Carrera Heren zonnebrillen

(100)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 100

Carrera heren zonnebrillen bij Mister Spex

De Carrera heren zonnebrillen genieten een gestroomlijnd design, volledig aangepast aan de jachtige levensstijl van de eenentwintigste eeuw. De collectie combineert een futuristisch design met hedendaagse elementen wat resulteert in hippe en trendy brillen. Deze zonnebrillen komen bovendien uit Italië, wat een gegarandeerd fashionresultaat oplevert.

Dankzij de verscheidenheid in de monturen lenen de carrera heren zonnebrillen zich voor de meeste gelegenheden. De strakke designs staan perfect bij de gejaagde zakenman die wil ontspannen tijdens een zomerse dag. Voor de trendwatchers bestaan de rechthoekige monturen die gecombineerd worden met de meest trendy kleuren. Ook de muziekfans blijven achter, Lady Gaga toonde zich al meermaals een fan van deze zonnebrillen. Via haar sponsorverleden in verschillende sporttakken, waaronder formule 1 en de winterspelen, passen de brillen ook perfect bij een skivakantie of tijdens een autorit.

Mister Spex is uw online opticien die een snelle verzending verzorgt. Indien u voor twee uur in de namiddag bestelt sturen wij uw bril reeds dezelfde dag op. Dankzij onze overeenkomst met DHL bent u zelf in staat om uw levering op de voet te volgen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.