We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Ray-Ban Junior
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ray-Ban Junior zonnebrillen bij Mister Spex

Ook van veel kinderen is Ray-Ban het favoriete merk. Want wie er nu niet rondlopen met een trendy zonnebril net als haar of zijn favoriete acteur of artiest? Binnen de Junior-collectie zijn alle iconische modellen van Ray-Ban te vinden, van de beroemde Aviator pilotenbril tot de retro Clubmaster en de overbekende Wayfarer.

De Ray-Ban Junior zonnebrillenlijn biedt een grote variëteit aan monturen en kleurcombinaties. Allemaal even stijlvol en modieus. Om er precies zo uit te zien als pa of ma, of om je er juist van te onderscheiden. En voor elke Ray-Ban Junior geldt hetzelfde als de volwassen versies: ze zijn van de hoogste kwaliteit en kennen een hoog draagcomfort. Zo is er gebruik gemaakt van gehard glas en is de UV-bescherming optimaal.

Een zonnebril uitzoeken bij Mister Spex is zeer prettig om te doen. Elke bril is namelijk online in 3D te passen. Blijkt de bril na thuisbezorging toch niet naar wens, dan biedt Mister Spex de service om hem binnen 30 dagen te retourneren. Niet zo gek dat Mister Spex in Europa al 1,5 miljoen tevreden klanten heeft.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.