We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Ray-Ban Junior Zonnebrillen

(7)
  • Ray-Ban Junior
Producten 1 tot 7 van 7

Ray-Ban Junior zonnebrillen bij Mister Spex

Ook van veel kinderen is Ray-Ban het favoriete merk. Want wie er nu niet rondlopen met een trendy zonnebril net als haar of zijn favoriete acteur of artiest? Binnen de Junior-collectie zijn alle iconische modellen van Ray-Ban te vinden, van de beroemde Aviator pilotenbril tot de retro Clubmaster en de overbekende Wayfarer.

De Ray-Ban Junior zonnebrillenlijn biedt een grote variëteit aan monturen en kleurcombinaties. Allemaal even stijlvol en modieus. Om er precies zo uit te zien als pa of ma, of om je er juist van te onderscheiden. En voor elke Ray-Ban Junior geldt hetzelfde als de volwassen versies: ze zijn van de hoogste kwaliteit en kennen een hoog draagcomfort. Zo is er gebruik gemaakt van gehard glas en is de UV-bescherming optimaal.

Een zonnebril uitzoeken bij Mister Spex is zeer prettig om te doen. Elke bril is namelijk online in 3D te passen. Blijkt de bril na thuisbezorging toch niet naar wens, dan biedt Mister Spex de service om hem binnen 30 dagen te retourneren. Niet zo gek dat Mister Spex in Europa al 1,5 miljoen tevreden klanten heeft.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.