30% korting op alle brillenglazen¹
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Oakley Dames brillen bij Mister Spex

Oakley heeft het wereldwijde succes in de categorie sportbrillen handig weten te vertalen naar de markt voor algemeen eyewear. Dames brillen van Oakley hebben dan ook dikwijls een subtiele sportieve uitstraling, zoals lichtjes gebogen oortips, iets gestroomlijnde bovenranden of pastelkleuren in het montuur. Met een bril van dit innoverende Amerikaans merk recupereert je persoonlijk charisma in een oogopslag.

In het montuur en de glazen van Oakley brillen zijn steevast enkele 'supermaterialen' opgenomen, welke door het bedrijf ontwikkeld zijn en waar het patent op heeft. Speciale metaallegeringen en/of kunststoffen die minimaal gewicht aan de bril toevoegen maar maximaal behoeden tegen slag en stoot. Oakley's wereldfaam op het gebied van sportseyewear voor professionele atleten geeft bovendien de garantie dat de brillenzen op geen enkele manier leiden tot vertekening van het blikveld. Het doet er niet toe of ze glas, polycarbonaat of een andere kunststof als basis hebben; een accuraat en helder zicht is onlosmakelijk verbonden aan het Oakley logo.

Kies op Mister Spex de Oakley dames bril die het best aansluit bij de vorm van uw gezicht, uw levensstijl en uw karakter. U kunt geheel kosteloos 4 modellen voor een periode van 10 dagen thuis uitproberen. Als Europa's favoriete online opticien garanderen we bij elke bestelling een snelle en traceerbare levering; verzonden wordt met DHL.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel