30% korting op alle brillenglazen¹
Prada
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Prada Dames brillen

(64)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 64

Prada Dames brillen bij Mister Spex

Het welbekende merk Prada staat bekend om de stijlvolle kleding, schoenen en modieuze accessoires. Iedereen die interesse heeft in moderne luxegoederen is bij Prada aan het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het produceren van luxegoederen voor zowel dames als heren. De vraag naar dit soort luxegoederen stijgt met de tijd. Om in deze vraag te voorzien heeft online opticien Mister Spex de Prada collectie Prada dames brillen toegevoegd aan de webshop.

De Prada dames brillen bevat brillen voor elke dame die op zoek is naar een luxe bril die een stijlvolle uitstraling heeft en je zelfverzekerd laat overkomen. De Prada Dames brillen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals plastic en metaal. De stijlvolle vormgeving van de monturen zijn qua luxe de koplopers op andere brillen en passen bij elke outfit. De brillen zijn voorzien van een stijlvolle afwerking, van in de glazen tot in het monteur. De pootjes van de brillen maken ook een onderdeel uit van de perfecte afwerking doordat deze een geheel vormen met de rest van het montuur en ook meegenomen zijn in de vormgeving. De damesbrillen worden geleverd in een grote variëteit aan kleuren en zijn hierdoor voor zowel zakelijk als casual gebruik geschikt.

Mister Spex kan u voorzien van de juiste informatie over het aanschaffen van de Prada brillen. Voor zonnebrillen geldt zelfs dat wanneer u ze voor 2pm bestelt, ze dezelfde dag nog worden geleverd. Bent u op zoek naar een luxe bril? Dan biedt Prada hier een goed alternatief in.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel