We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Oakley glasses
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Materiaal
Prijs in EUR

Oakley Heren brillen

(169)
  • Oakley

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 169

Oakley Heren brillen bij Mister Spex

Oakley is Apple onder de brilproducenten. Hetzelfde sentiment welke een iPhone of iPad automatisch oproept, reflecteert eveneens uit elke door Oakley vervaardigde bril. De twee bedrijven kennen bovendien een gelijksoortige ontstaansgeschiedenis, waarbij innovatie en originaliteit altijd de boventoon hebben gevoerd. Het logo associeert met een voortdurende passie tot perfectie.

Bij Oakley heren brillen kan er geen twijfel bestaan over de duurzaamheid. De in Californië gevestigde maatschappij is befaamd voor het ontwikkelen van supersterke en toch licht en flexibele materialen, en weet deze inventief in zijn producten te verwerken. 'Unobtanium' is een dergelijk gepatenteerd Oakley materiaal dat bij bepaalde monturen in de oortips en het neusstuk gebruikt wordt. De brillenglazen worden van hoogwaardig en extra gehard plastic vervaardigd zodat ze naast het presenteren van een heldere, scherpe en accurate visie ook tegen een stootje kunnen. Als topproducent van eyewear voor onder andere motorcrossers en snowboarders weten ze er bij Oakley alles van.

Voor elk type gezicht vindt u bij Mister Spex een ruim arsenaal Oakley heren brillen. Maak gebruik van onze geavanceerde technologie en probeer monturen in 3D uit via de webcam. Uw online opticien staat 24/7 tot beschikking om te assisteren bij het selecteren van de perfecte Oakley bril.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.