Nog maar heel even: blauwlichtfilter gratis¹
Ontdek nu
hackett london

Hackett London is a man's best friend. Van jong tot oud, van voet tot toet: mannen hullen zich graag volledig in Hackett London. De stijl van het merk is klassiek Brits en kwaliteit staat altijd voorop. Of het nu gaat om een zakelijk event, een uitje met het gezin of een sportieve activiteit, Hackett voorziet mannen van een passende look.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

artikelen

(125)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 125

Hackett London bij Mister Spex

Hackett London is ontstaan in 1979 in Portobello Road in Londen, als winkel in tweedehands kwaliteitskleding. Het betrof traditionele Britse mannenmode en ondanks dat de verkoopcijfers niet meteen de lucht in schoten, verwierf Hackett als winkel in tweedehands kwaliteitskleding wel snel een bepaalde cultstatus. Nadat men ook nieuwe kleding en accessoires begon te verkopen ging het snel. Tot de accessoires behoren onder meer de brillen, die inmiddels een beetje hun eigen cultstatus hebben.

Gezien de ontstaansgeschiedenis van Hackett London zal het u niet verbazen dat de stijl van het merk vaak als typisch Brits aangeduid wordt. In de brillenlijn ziet u dan ook veel klassieke traditionele modellen en kleuren. Het merk zorgde tevens voor de terugkeer van nerd brillen op het Europese continent. In Groot-Brittannië waren ze nooit weggeweest. De kleuren gaan niet verder dan zwart en bruin en combinaties hiervan, maar de diversiteit in modellen is veel groter. Altijd stijlvol en in de juiste verhouding.

Bent u een liefhebber van de klassieke Britse stijl, dan is de collectie brillen van Hackett London bij Mister Spex u op het lijf geschreven. U kunt de brillen, voordat u ze bestelt, met de geavanceerde 3D tool al passen bij uw online opticien. Blijven er vervolgens toch nog meerdere kandidaten over, dan kunt u maximaal tien dagen vier brillen op zicht nemen. Mocht u zich om wat voor reden dan ook achteraf nog bedenken, dan heeft u maar liefst dertig dagen de tijd om uw bril gratis te retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel