Ray-Ban Clubround

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
3 Resultaten

Ray-Ban Clubround: modern, tijdloos en met vintage charme

De klassiek-intellectuele charme van de Clubmaster of liever het coole design van de Round Metal? Met de Ray-Ban Clubround hoeft u niet meer te kiezen. Het innovatieve design combineert namelijk de beste elementen van de twee Ray-Ban klassiekers: de kenmerkende wenkbrauwstang en ronde glazen. Het resultaat: een nieuwe klassieker – modern, maar met een vleug retro charme. Voor wie niet meer zonder de Clubround kan: het model is te bestellen als zonnebril en als bril op sterkte.

De Clubround van Ray-Ban: het beste van twee werelden

De Clubround combineert twee Ray-Ban klassiekers: de modellen Clubmaster en Round Metal. Daaruit ontstaat een nieuwe unieke look die de kenmerkende elementen van de twee frames elegant verbindt. De Clubround is net als de Round Metal verkrijgbaar als zonnebril en als bril op sterkte.

De Clubround heeft de brede wenkbrauwstang van de Clubmaster en de volledig ronde glazen van de Round Metal. Zo krijgt ook de wenkbrauwstang de kenmerkende gewelfde vorm van de klassieke Round Metal.

Het materiaal: metaal aangevuld met acetaat

Ook op het gebied van het materiaal combineert de Clubround de voordelen van beide modellen. De op de Clubmaster geïnspireerde stang is van acetaat, een kunststof die lang meegaat en daarom graag wordt gebruikt voor de productie van brillen. Het onderste deel van het frame bestaat, net als de Round Metal bril, uit metaal. Het gevolg zijn spannende contrasten die zorgen voor de innovatieve charme van de Clubround.

Uw nieuwe Clubround zonnebril: super veelzijdig

Bij het vinden van de perfecte Clubround zonnebril heeft u de keuze uit verschillende glaskleuren. Zo brengt u spannende highlights aan en bepaalt u zelf of uw zonnebril van Ray-Ban liever cool en decent of liever opvallend en buitengewoon mag zijn. U hebt de keuze uit:

  • Zwart model met groene glazen

  • Zwart model met verspiegelde glazen in roze

  • Zwart/rood-havana model met groene glazen

  • Model in zwart gevlekt havana met groene glazen

  • Model in gevlekt havana met bruine glazen

  • Blauw-zwart model met verspiegelde glazen in zilver

  • Wit model met verspiegelde glazen in groen

Waarvoor u ook kiest, één ding staat vast: een Ray-Ban Clubround is authentiek, klassiek en tegelijkertijd erg modern.

Clubround zonnebrillen op sterkte

Draagt u een bril op sterkte en heeft u een zonnebril nodig? Dan bestel uw Ray-Ban Clubround toch meteen met de juiste correctiewaarden. U vindt deze in uw brillenpas. Daar vindt u eveneens uw PD-waarde die belangrijk is voor het optimaal afstellen van uw bril. Als u nog geen brillenpas heeft, dan kunt u dat heel eenvoudig regelen bij een partneropticien van Mister Spex bij u in de buurt. Kom gewoon voorbij en laat uw correctiewaarden bepalen. Ook als uw bril op welke manier dan ook aangepast moet worden, bent u van harte welkom bij uw lokale partneropticien.

Uw persoonlijke Ray-Ban Clubround bestellen: zo makkelijk is het

U bent fan van het model Ray-Ban Clubround en wilt uw nieuwe zonnebril of bril op sterkte het liefste meteen bestellen? Dan bent u bij Mister Spex aan het juiste adres. Bij ons krijgt u de geliefde brillen van Ray-Ban niet alleen goedkoop online, u kunt ze ook vanuit thuis ""passen"". Met onze online paskamer is dat heel makkelijk. Upload een foto of maak gebruik van uw webcam en bekijk in alle rust thuis achter uw scherm welk model het beste bij u past.

Bij Mister Spex profiteert u bovendien van talloze verdere voordelen als u uw bril online bestelt:

  • Divers assortiment met meer dan 3.000 frames van bekende toonaangevende fabrikanten

  • Inclusief kwaliteitsglazen met uv-filter en superontspiegeling – zo bespaart u tot 50 procent ten opzichte van de aanbevolen verkoopprijs

  • Alle glazen worden ingeslepen door goed opgeleide opticiens in ons topatelier in Berlijn

  • Afstellen van de bril bij een van onze partneropticiens bij u in de buurt

  • 30 dagen recht op teruggave

  • Verzending gratis vanaf 39 euro, retournering ook gratis

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze goed opgeleide opticiens beantwoorden graag al uw vragen over zonnebrillen, brillen en contactlenzen bij Mister Spex.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel