Zonnebrillen

Zonnebrillen voor ovale gezichten

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
5.713 Resultaten

Passend bij de vorm van uw gezicht: Zonnebrillen voor ovale gezichten bij Mister Spex

Uw gezichtsvorm bepaalt welke zonnebril bij u past. Heeft u een ovaal gezicht? Dan heeft u geluk, want zonnebrillen voor ovale gezichten zijn makkelijk te vinden. Zet accenten met markante vormen of kies voor een terughoudende variant met afgerond frame. Maar natuurlijk geven uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren de doorslag. Let bij het kopen op een goede uv-bescherming. Dit zorgt ervoor dat uw ogen lang gezond blijven.

Zo bepaalt u de vorm van uw gezicht

Bepaal voordat u een nieuwe zonnebril koopt de vorm van uw gezicht. Op die manier kunt u gericht op zoek gaan naar modellen die daarbij passen. We maken een onderscheid tussen hoekige, ronde, hartvormige en ovale gezichten. Om te bepalen welke vorm u heeft, kunt u gebruikmaken van de volgende tip: Ga voor de spiegel staan en teken met een lippenstift de gelaatstrekken van uw gezicht na. Een ovaal gezicht is ongeveer 1,5 keer zo lang als breed. Opvallende, hoge jukbeenderen vullen het smalle kin, evenals het smalle voorhoofd, aan. Ovale gezichten zien er heel symmetrisch en in proportie uit.

Welke zonnebril past bij uw ovale gezicht?

Zonnebrillen voor ovale gezichten zijn makkelijk te vinden. Met deze gezichtsvorm staan de meeste modellen u goed. Waarop u de nadruk wilt leggen is dus geheel aan u. Oversized-zonnebrillen en markante vormen zijn echte eyecatchers. Ronde brillen laten uw gelaatstrekken er zacht en vriendelijk uitzien. Maar let op! Smalle frames rekken uw gezicht optisch uit. Kies dus liever voor een breder model.

Welke glas- en montuurkleuren goed bij u passen, is afhankelijk van uw huidskleur en uw haarkleur. Combineer consequent: bij wintertypes passen koude kleuren, bij zomer- en herfsttypes warme tinten.

Zo vindt u uw zonnebril bij Mister Spex

U wilt gericht zoeken naar zonnebrillen voor ovale gezichten? Mister Spex helpt u daarbij. Met behulp van de filterfunctie krijgt u in de shop alleen die modellen te zien die passen bij de vorm van uw gezicht. U kunt ook zoeken op kleur en merk. Heeft u een mooi model gevonden, maar weet u niet zeker of het u ook staat? Geen probleem. Om de bril virtueel te passen uploadt u een foto van uzelf en ziet u meteen of de kleur en het frame passen bij uw gezicht. Of zet uw webcam aan en pas 3D.

Online bestellen bij Mister Spex: uw voordelen

Bij de aankoop van een nieuwe zonnebril profiteert u bij Mister Spex naast het virtueel passen nog van veel meer voordelen:

  • Laat uw nieuwe bril bij een bestelwaarde vanaf 39 euro gratis thuis leveren

  • U hebt advies nodig? Neem gratis contact op met onze klantenservice via 0800 380 06 77

  • U bent niet tevreden? Maak gebruik van onze 30-daagse geldteruggarantie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel