Zonnebrillen

Zonnebrillen voor rechthoekige gezichten

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
4.374 Resultaten

Zonnebrillen voor hoekige gezichten: het passende model voor uw gezichtsvorm

Zodat uw volgende zonnebril uw gezicht mooi laat uitkomen, helpt Mister Spex u bij het vinden van het juiste model. Zo ontdekt u snel een bril die echt bij u past. Natuurlijk moet u bij het kopen van een zonnebril niet alleen letten op het uiterlijk, maar ook op een goede uv-bescherming.

Welke zonnebril past bij hoekige gezichten?

Hoekige gezichten hebben kenmerkende gelaatstrekken, waarbij het voorhoofd, de wangen en de kaak in proportie zijn. Om het gezicht een zachtere touch te verlenen, zijn gewelfde frames het meest geschikt. Deze vormen een contrast met harde contouren en zwakken strenge gezichtskenmerken af. Hoge glazen kunnen lange gezichten bovendien optisch verkorten. Voor hoekige gezichten raden we daarom zonnebrillen met een vlinder- of cateye-frame aan. Ook brillen met een klassieke pilootvorm zijn heel geschikt. Alle drie de briltypes hebben een vintage look en zijn daarmee erg trendy. De extravagante vlinderbrillen overtuigen dankzij extra grote glazen en zijn erg geschikte zonnebrillen voor vrouwen en mannen met hoekige gezichten. Glamoureuze cateye-brillen worden gekenmerkt door spits toelopende uiteindes waarbij de ene variant opvallender is dan de andere.

De opvallende brillen geven de dames een erg mooie vintage look, de modellen voor de heren zijn over het algemeen iets subtieler vormgegeven. De pilotenbril was al in de jaren vijftig een geliefd brilmontuur en heeft sindsdien meerdere comebacks gemaakt.

Waarop moet u letten als u een zonnebril voor hoekige gezichten wilt kopen?

Naast een vorm die past bij uw gezicht geven uw persoonlijke smaak en een optimale uv-bescherming de doorslag bij het kiezen van een zonnebril voor hoekige gezichten. Of een bril mooi uitkomt, wordt voor een groot deel bepaald door de kleur:

Bij Mister Spex koopt u zonnebrillen in subtiele kleuren als zwart, grijs en bruin, maar ook modellen in vrolijke kleuren en met trendy patronen. Let erop dat zowel de kleur van het frame als de kleur van de glazen bij uw kleding past of kies heel bewust voor een contrasterend effect. Gekleurde glazen vallen mooi op en peppen een neutrale outfit leuk op. Modieuze details kunnen ook met verspiegelde glazen in verschillende tinten worden toegevoegd.

Voor welke kleur u ook gaat, alle glazen van de zonnebrillen van Mister Spex beschermen tegen schadelijke uv-straling. Om strooilicht te vermijden dat van de zijkanten naar binnen valt, moet het frame in ieder geval tot de slapen komen en eindigen aan de bovenrand van de ogen. Zodat u meteen weet of zonnebrillen voor hoekige gezichten u staan, kunt u bij Mister Spex 3D passen. U past daarbij alle brillen die in aanmerking komen virtueel met een foto of webcam.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel