Zonnenbrillen voor hartvormige gezichten

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
5.318 Resultaten

Zonnebrillen voor hartvormige gezichten: Welke modellen staan u?

Zonnebrillen beschermen uw ogen tegen schadelijke uv-straling en fel licht. Maar ze doen meer dan dat: Moderne zonnebrillen zijn ook een geliefd trendy accessoire. De vorm en kleur van een zonnebril bepalen voor een belangrijk deel de totale uitstraling van het gezicht. Daarom is het ook zo belangrijk dat een zonnebril optimaal is afgestemd op de vorm van uw gezicht. U weet niet welke zonnebrillen geschikt zijn voor hartvormige gezichten? Wij zetten de perfecte modellen voor u op een rijtje.

Hoe moeten zonnebrillen voor hartvormige gezichten eruitzien?

Een goede zonnebril benadrukt uw sterke punten en verbloemt de punten waar u minder blij mee bent.. Bij hartvormige gezichten gaat het erom een balans te creëren tussen het brede voorhoofd en de smalle kin. Hoe spitser de kin is, hoe zachter de contouren van uw bril bij voorkeur zijn. Bij zachte gezichtslijnen passen daarentegen frames met uitgesproken hoeken en randen. Probeer niet te veel nadruk te leggen op het brede voorhoofd. Leg de nadruk liever op de hoge jukbeenderen.

Met deze zonnebril-vorm komen hartvormige gezichten optimaal tot hun recht

Om uw jukbeenderen te benadrukken kiest u voor frames die de buitenste zijdelingse lijnen van uw gezicht volgen. Zowel pilootbrillen als trendy cateye brillen voldoen daaraan. Glazen met ombré-effect, die van boven naar beneden lichter worden, maken dat de zonnebril er iets lichter uitziet. Het contrast tussen uw smalle kin en uw brede voorhoofd kunt u met relatief kleine glazen verkleinen. Ook iets lager geplaatste beugels zorgen voor een goede balans. Smalle ovale glazen benadrukken de vrouwelijke hartvorm van uw gezicht. Als u de hartvorm van uw gezicht wilt afzwakken, kunt u kiezen voor een bril met een afgeronde vierkante vorm. Hier vindt u een overzicht van de beste tips:

  • Ronde en ovale vormen benadrukken de zachte uitstraling van het gezicht.

  • Hoekige vormen verlenen uw gezicht meer structuur en diepgang.

  • Het frame volgt bij voorkeur de buitenste zijdelingse lijnen van het gezicht en is boven breder dan onder.

  • Kleine glazen verkleinen het contrast tussen voorhoofd en kin.

Zonnebrillen voor hartvormige gezichten online bestellen – uw voordelen

Of u nu de huidige zonnebrillentrends volgt of een zonnebril op sterkte of multifocale glazen nodig heeft: Bij Mister Spex vindt u tussen meer dan 5.000 zonnebrillen een passend model. Ruim 100 geliefde merken, zoals Oakley, Ray-Ban of Prada laten niets te wensen over. Dankzij de online trial weet u bovendien zeker dat de gekozen bril u ook daadwerkelijk staat. Upload een foto van uzelf en pas de bril in 2D. Ook 3D passen is mogelijk, met een webcam. Kiest u daarvoor, kunt u van alle kanten zien hoe de bril staat. Meer voordelen van Mister Spex:

  • Gratis verzending (vanaf 39 euro) en retournering

  • 30 dagen geldteruggarantie

  • Gratis klantenservice: 0800 380 06 77

  • Aanpassen van de bril bij een partneropticien bij u in de buurt

  • ¹De korting tot 50% is van toepassing op een selectie van brillen en zonnebrillen (met en zonder sterkte). De korting is geldig t/m 06-03-2024 op misterspex.nl, zolang de voorraad strekt. Mag niet contant worden uitbetaald.Geselecteerde merken zijn uitgesloten van de korting in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mister Spex. Niet te combineren met andere kortingsbonnen. Commerciële distributie verboden. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel