Fossil Zonnebrillen

Fossil
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
45 Resultaten

Fossil zonnebrillen bij Mister Spex

Mannen, vrouwen en kinderen krijgen waar voor hun geld met één van de FOSSIL zonnebrillen bij Mister Spex. FOSSIL zonnebrillen danken hun goede reputatie aan de ruime keuze in modellen en hun bewezen degelijkheid. Deze populaire klassieker biedt glazen in verschillende tinten waaronder grijs, blauw, zwart en groen. Naast een degelijke bescherming van de ogen, heeft u er dus ook een hip modeaccessoire bij.

Een zonnebril heeft intussen zijn belang bewezen wat de bescherming van uw ogen betreft. Eigenlijk hoort er in iedere auto of jaszak een zonnebril aanwezig te zijn, want niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Een zonnebril van FOSSIL heeft dan nog het prettige voordeel dat het modieuze aspect niet uit het oog wordt verloren. Verder is het dan nog een geruststelling een bril te hebben die technologisch het neusje van de zalm biedt.

Een bril kopen bij Europa's grootste online opticien betekent kiezen voor gemak en zekerheid. U kunt op de website van Mister Spex gebruik maken van de gebruiksvriendelijke 3D technologie. Als u voor 14.00 bestelt, wordt uw zonnebril nog dezelfde dag verzonden. U hoeft ook nooit bang te zijn voor een miskoop, want bestellen bij Mister Spex is soepel: u kunt uw bril gratis retourneren binnen de 30 dagen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel