We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Michalsky for Mister Spex
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

artikelen

(51)

"Michalsky for Mister Spex" bij Mister Spex

Michalsky for Mister Spex, de naam zegt het zelf: deze collectie brillen is exclusief ontworpen voor Mister Spex en dus ook enkel in onze webshop verkrijgbaar. De collectie is ontworpen door de Duitse invloedrijke ontwerper Michael Michalsky, die al verschillende awards gewonnen heeft met zijn ontwerpen.

En ook deze brillencollectie is zeer knap. De monturen zijn vaak beschikbaar in verschillende kleuren, de ene al opvallender dan de andere, maar dat betekent wel dat er voor ieder wat wils bij is. Of u nu een blauwe of eerder een grijze bril wilt, u vindt bij ons zeker uw gading. Ook zijn verschillende vormen van glazen mogelijk: een hip Wayfarer-model of toch maar ronde glazen? In deze collectie hebt u meer dan keuzemogelijkheden genoeg.

Heeft u trouwens onze geavanceerde technologie al geprobeerd? Daarmee kan u de brillen in 3D "passen", waardoor u dus meteen weet of een bepaald model u al dan niet staat. En als u bij ons een bril bestelt, zijn de glazen van hoge kwaliteit inclusief. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om uw bril gratis te retourneren, in het geval u toch iets anders verwacht had. Dat is onze service. Bestel dus snel uw bril bij Mister Spex.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.