We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Merk
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

artikelen

(121)
  • Michalsky for Mister Spex

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 121

"Michalsky for Mister Spex" bij Mister Spex

Michalsky for Mister Spex, de naam zegt het zelf: deze collectie brillen is exclusief ontworpen voor Mister Spex en dus ook enkel in onze webshop verkrijgbaar. De collectie is ontworpen door de Duitse invloedrijke ontwerper Michael Michalsky, die al verschillende awards gewonnen heeft met zijn ontwerpen.

En ook deze brillencollectie is zeer knap. De monturen zijn vaak beschikbaar in verschillende kleuren, de ene al opvallender dan de andere, maar dat betekent wel dat er voor ieder wat wils bij is. Of u nu een blauwe of eerder een grijze bril wilt, u vindt bij ons zeker uw gading. Ook zijn verschillende vormen van glazen mogelijk: een hip Wayfarer-model of toch maar ronde glazen? In deze collectie hebt u meer dan keuzemogelijkheden genoeg.

Heeft u trouwens onze geavanceerde technologie al geprobeerd? Daarmee kan u de brillen in 3D "passen", waardoor u dus meteen weet of een bepaald model u al dan niet staat. En als u bij ons een bril bestelt, zijn de glazen van hoge kwaliteit inclusief. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om uw bril gratis te retourneren, in het geval u toch iets anders verwacht had. Dat is onze service. Bestel dus snel uw bril bij Mister Spex.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.