We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Vorm
Type
Gezicht
Kleur montuur
Glaskleur
Prijs in EUR

Oakley Prizm zonnebrillen voor elke omgeving

Bent u op zoek naar een hoogtechnologische zonnebril die voorzien is van glazen waarbij de kleur afgestemd wordt op de omgeving? Dan zijn de Oakley Prizm zonnebrillen het antwoord op uw vraag. Er zijn zowel modellen te verkrijgen voor sneeuwlandschappen, dagelijks gebruik als tijdens het sporten. Zo hebt u altijd een bril die uw ogen optimaal beschermt en u toelaat elk detail uit uw omgeving waar te nemen. Kies uit de vele modellen, vormen en kleuren bij Mister Spex.

Oakley Prizm zonnebrillen, zie elke nuance in detail

De innovatieve Oakley Prizm zonnebrillen zijn meer dan gewoon een leuk accessoire. Dankzij de nieuwe hoogtechnologische PRIZM™ glazen waarmee ze zijn uitgerust zorgen ze voor een uiterst nauwkeurige kleurafstemming in elke mogelijke omgeving. Om dit te verwezenlijken worden de individuele golflengtes van de kleur verfijnd zodat de kleinste nuances in de omgeving worden onthuld. Er zijn zowel Oakley Prizm brillen voor wintersporters, actievelingen als voor dagelijks gebruik in het assortiment opgenomen. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van deze vernuftige glazen. Wel hebben ze een ander model en een andere vorm zodat ze aansluiten bij het doel waarvoor u ze koopt. Een sneeuwlandschap vraagt om heel andere aanpassingen dan een zonnige dag aan het strand of een wandeling door de stad in de zomer.

Zie meer en beter dankzij uw Oakley Prizm zonnebril

Zelfs wanneer u geen glazen op sterkte nodig hebt, kan u toch details missen uit uw omgeving op een zonovergoten dag. De PRIZM™ technologie die gebruikt wordt voor de Oakley Prizm sportbrillen brengt daar verandering in. Wanneer u deze zonnebril draagt, neemt u meer details waar dan u normaal gesproken met het blote oog doet. Dit zorgt ervoor dat uw omgeving veel levendiger en kleurrijker wordt. Alleen al om deze reden is de Oakley Prizm een aanrader. Maar daar stopt het niet. Het gerenommeerde label brengt deze eyewear in maar liefst drie lijnen uit die ieder hun eigen gevarieerd aanbod aan modellen en kleuren krijgen. Van zeer gestroomlijnd en strak tot casual en business chic.

Nieuwe Oakley Prizm brillen bij Mister Spex kopen

Wilt u de wereld ook als nieuw ervaren? Dan is dit de bril die u wilt hebben. Koop hem online bij Mister Spex en profiteer van de voordelen die daaraan verbonden zijn.

  • Online uw bril passen in een 3D-tool
  • Gratis verzending en retour
  • Ruime keuze aan kleuren en modellen
  • Glazen op sterkte of gepolariseerd indien gewenst
  • Verschillende veilige betaalopties

Duik in de collectie en gebruik de 3D-tool om elke Oakley Prizm bril die u wilt alvast eens voor uw gezicht te schuiven. Wordt het een model voor tijdens uw skivakantie, een pareltje om mee te sporten of een casual exemplaar voor elke warme zomerdag?

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.