Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Trendy festivalzonnebrillen

Trendy festivalzonnebrillen

Dansen in de open lucht

De Lennon Update

Retro Rave

Sta je dit seizoen te dansen op een festival, mag een zonnebril met Lennon-look niet ontbreken. Combineer de grote ronde frames van metaal met een dromerige boho-outfit.

Meer highlights

Neon Nights

Monoshields, sterke kleuren en een opvallend XL-design: De zonnebrillen van nu zijn mooi én sportief. Het samenspel van neon- en metallic-tinten zorgt voor een bombastische festivallook.

Meer highlights

Back to the 90's

Super smalle zonnebrillen zijn een echte must-have dit festivalseizoen. De ronde, rechthoekige en cateye-vormige modellen creëren samen met versleten denim en ruitjespatronen een echt jaren negentig flair.

Meer highlights

Nog geen passend model gevonden?

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.