Binnen enkele clicks: zo bestelt u uw zonnebril online

Voor een nieuwe zonnebril hoeft u allang niet meer naar de opticien op de hoek. Toch vinden veel mensen het spannend om hun nieuwe bril of zonnebril online te bestellen.

 Zonnebrillen online kopen

Mister Spex biedt als nummer één opticien echter veel voordelen. Bij ons shopt u uw nieuwe zonnebril snel en eenvoudig. Onderstaand leggen we uit hoe u bij ons online bestelt en waar u op moet letten.


Inhoud


Kwaliteit voorop: Waarop moet u letten bij uw online bestelling? Fokus

Sommige online leveranciers zijn onbetrouwbaar. Bij brillen en zonnebrillen is dat helaas niet anders. Voordat u iets online bestelt, is het dan ook belangrijk dat u informatie inwint over de producent en op bepaalde kwailiteitseisen let.


  • Hoogwaardige glazen zijn erg belangrijk bij de aankoop van een zonnebril. Uw ogen moeten immers worden beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Let er dus op dat de modellen zijn voorzien van een gegarandeerde uv-filter. Ook de filtercategorie moet overeenkomen met uw wensen. Zijn de glazen van vooraanstaande producenten, dan is dat een goed teken.

  • Twijfelt u over een online opticien, ga dan op zoek naar indicaties van zijn betrouwbaarheid. Dat kan bijvoorbeeld een Trustpilot zegel zijn, wat uitspraken doet over de klanttevredenheid. Ook een goede service onderstreept de geloofwaardigheid van een aanbieder. Wat zijn de retourvoorwaarden? Is er een gratis klantenservice die u kunt bellen als u vragen heeft? Met welke levertijden moet u rekening houden? Deze en andere vragen helpen u bij het maken van een inschatting.

  • Twijfelt u, kies dan liever voor een andere opticien. U wilt niet het risico lopen te worden geconfronteerd met slechte kwaliteit of goedkope namaakproducten.

Zonnebrillen online kopen bij Mister Spex: stap voor stap uitgelegd

Stap 1: filters gebruiken

De filters in het linker navigatiemenu helpen bij het vinden van de juiste modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld selecteren op de volgende eigenschappen:


Gesichtsformen Filter

Tip: U weet niet zeker welke vorm uw gezicht heeft? Ga dan voor een spiegel staan en teken uw gelaatstrekken met een lippenstift na.

Naar de gezichtsvorm-expert

Gesichtsformen Filter

Als u tevreden bent met uw huidige zonnebril, dan kunt u de breedte ervan invullen en het systeem laten zoeken naar modellen met een vergelijkbare breedte. Klik daarvoor op de link: ‘montuurbreedte bepalen’. Let erop dat de zonnebril wat breder mag zijn dan uw hoofd. Op die manier wordt zoveel mogelijk strooilicht, dat van de zijkanten binnenvalt, geblokkeerd.


Gesichtsformen Filter

Afhankelijk van de gelaatstrekken zijn bepaalde brilvormen geschikter dan andere. In onze gezichtsvorm-expert leest u welke dat zijn.

Let erop dat u kiest voor een vorm die niet te klein is voor uw gezicht. Uw ogen worden dan optimaal beschermd.


Gesichtsformen Filter

Randloze brillen zijn over het algemeen wat lichter. Dat is met name prettig als u een zonnebril op sterkte draagt. Hou er echter rekening mee dat randloze brillen uw ogen voldoende moeten beschermen tegen uv-stralen. Een model met halve of volledige rand is hier vaak wat geschikter voor.


Naast de hierboven genoemde filters, kunnen zonnebrillen worden gesorteerd naar kleur van het frame, materiaal, merk en prijs.


Tip:U wilt weten welke modellen verglaasd kunnen worden? Klik dan in het linker navigatiemenu onder ‘eigenschappen’ op ‘zonnebrillen op sterkte’ of ‘voor multifocale glazen’. Zonnebrillen die u mooi vindt, kunt u bewaren onder ‘favorieten’.Stap 2: online passen

Als u moeite heeft een keuze te maken tussen verschillende modellen of u niet zeker weet of uw favoriet u wel staat, kunt u online passen bij ons. U vindt deze mogelijkheid op de productpagina van de betreffende zonnebril. Er kan gepast worden met een foto of webcam.


Online-Anprobe aktivieren

1. Online passen activeren

Wilt u de zonnebril met een foto ‘aanpassen’, ga dan naar de productpagina van de betreffende zonnebril. Klik in de reeks van productafbeeldingen op de laatste afbeelding en klik op ‘nieuwe foto’.


2. Foto uploaden

Upload een foto of zet de webcam aan om een foto te maken.

Foto uploaden

Zonnebril positioneren

3. Zonnebril positioneren

De zonnebril wordt nu op uw gezicht geplaatst. Gebruik uw muis om de bril te verschuiven, indien nodig.Bij Mister Spex kunt u online passen met uw webcam. Activeer de optie op de productpagina, sta de webcam-toegang toe en pas de zonnebril in 3D op uw scherm.

Webcam-Anprobe

Stap 3: Glazen kiezen en correctiewaarden opgeven.

Zodra uw keuze op een bepaald montuur is gevallen, plaatst u het in de winkelmand. Wilt u het model op sterkte bestellen, geef dan de correctiewaarden uit uw brillenpas op. Heeft u nog geen brillenpas, dan kunt u uw ogen laten meten door een van onze partneropticiens.

Oogmeting bij u in de buurt

Kies vervolgens het gewenste kleurverloop, het glaspakket en de coatings. In onze glasopties expert leggen we uit welke opties u heeft.


Tip: Zodra u uw correctiewaarden invult, stellen wij een optimaal passend glas voor.


Stap 4: uw nieuwe bril ontvangen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt uw zonnebril meteen verstuurd. Heeft u de zonnebril op sterkte besteld, verglazen we de zonnebril voor u in ons topatelier. Na ontvangst kunt u de zonnebril dan aan laten passen bij een van onze partneropticiens. Bent u toch niet helemaal tevreden over het resultaat, dan mag u de zonnebril binnen 30 dagen gratis retourneren.


Advies op maat: onze klantenservice staat voor u klaar

Heeft u vragen over uw bestelling of een wat meer algemene vraag over zonnebrillen of verglazingen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze goed opgeleide opticiens staan u graag te woord. Stuur een mail naar service@misterspex.nl of bel gratis naar 0800 380 06 77.


Dit vindt u mogelijk ook interessant:

> Sportbrillen: de juiste bril voor iedere sport
> Kwaliteit & uv-bescherming: voor een optimale gezondheid van uw ogen
> Zonnebrillen voor het autorijden: hierop moet u letten
> Zonnebrillen op sterkte: hierop moet u letten

Zonnebrillen online passen

Zonnebrillen
online passen

Naar de zonnebrillen

Was deze informatie nuttig voor u?


Vragen?

Onze opticiens staan u graag te woord

Neem contact met ons op via:
service@misterspex.nl
Of bel gratis naar:

0800 380 06 77

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel